JJL

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ja virkamiehet asialla

"Määritelmän muuttaminen toisi uusia tekoja lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja törkeän raiskauksen piiriin. Sitä kautta saataisiin tyttöihin ja poikiin kohdistuvat seksuaalisen koskemattomuuden loukkaukset tuomittua samanlaisin perustein ja samantasoisin rangaistuksin"

ai kun nimitys saadaan kuulostamaan sopivalta niin silloin voidaan rangaista tekijää.
Mitä väliä miten sitä kutsutaan. Voisivat sen sijaan kehittää enemmän keinoja tällaisten ehkäisemiseksi, kuin pohtivat nimiä. Yhtä kaikki tämän tyyppisetkin teot aiheuttavat traumoja lapsille.

Järkeä aikuiset

Rikoksen tekijä on sairas ihminen, joka kuuluu kyllä mielisairaalaan pakkohoitoon, joka käytännössä olisi myös vankeus. Siellä suoritettaisiin kastraatio kemiallisesti, tai ihan fyysisenä operaationa.
Muuten tunnemössöön ja kovien rangaistusten vaatimuksiin kannattaa suhtautua kriittisesti. Ne eivät ole ratkaisu ongelmaan, pikemminkin päinvastoin. Sairas mieli saa nostetta teolleen, rikoksen saamasta huomista. Eikä kovilla rangaistuksilla lisätä tavallisten ihmisten turvallisuutta, sillä haetaan lopulta köyhyyden kriminalisoimista, mikä lisää vakavien rikosten määrää. Perusturvan kuntoonlaittamisella ja ihmisten hyvinvoinnin lisäämisellä, estetään parhaiten myös lastenraiskaukset.

Viisaasti estettävissä

Äärioikeiston populistien tavoitehan, on kaikessa kaventaa kansalaisten oikeuksia, siihen apuna käytetään,yleisesti kovempien rangaistusten vaatimista.
Lastenraiskaaja kuuluu kyllä telkien taakse, mutta persukokoomus ei haluakaan puuttua rikoksen syyhyn, eli kansalaisten hyvinvoinnin kautta kyseisenlaisten rikosten estämiseen, vaan kovempien rangaistuksien vaatimisen takana sillä on veropakolaiseliitin vapauksien ja vallan lisääminen, ei suinkaan köyhien lasten elämien turvaaminen. Siis ei populisteille, kyllä lapsiköyhyyden estämiselle perheiden kunnollisen perusturvan kautta.

2000€/kk Perustuloksi

Tässä on se lääke, jolla lapsiinkohdistuva kaikenlainen väkivalta estetään. Mitä enemmän jokaisella suomalaisella on perusturvaa, eli rahaa käyttää itsen hoitamiseen, esim. lääkärissäkäynteihin, terveydenhoitoon, ruokaan, lääkkeisiin, asumiseen jne, sitä paremmin lapsetkin voivat.
Äärioikeiston populistit ovat veropakolaiseliitin asialla, harvojen vallan edustajia, varakokoomus. Niitten takia kaikenlainen sairas väkivalta ja viha lisääntyy. Ihmisten kannattaisi ymmärtää, että luokkatietoisuus vasemmalla, on avain lastenkin hyvinvointiin. Väkivalta lisää väkivaltaa, äärioikeisto lastenraiskauksia. Vasemmiston vaatima kunnollinen perusturva suojelee lapsia.

Kirjoittaja

Haha!

Seksuaalisella suuntautumisella ja varakkuudella on yhtä paljon keskenään tekemistä, kuin yöllä ja päivällä. Ihminen joka kärsii moisesta mielihaluista toteuttaa niitä yhtäläilla olkoon hänellä alla Toyotan romu tai tuliterä bemari.

Toiseksi terveyshuollon kunnallinen tehostaminen harvoin vaikuttaa motivaatioon hakea hoitoa, olkoon kyseessä sitten skitsofreenikko, raiskaaja tai sitten pedofiili. Erillaiset mielisairaudet tuomitaan nyky-yhteiskunnassa hyvin voimakkaasti. Näistä oireista kärsiville mahdollisuus niiden julkitulolle voidaan nähdä melko samana asiana, kuin kastraatio, tai "elämän hukkaan heittäminen."

Jotta asian todellisuutta tuotaisiin vielä lukuina esille, noin 1,5 - 2% miespuoleisesta populaatiosta kärsii jonkinsortin pedo- tai efebofiliasta. Tarkoittaen, että jopa joka 75-50 lukija tällä pastalla kuuluu jomman kumman tuomittavan käytösmallin piiriin.

Miehet ovat tunnettuja koskien tälläistä keskustelua heittämään pöytään "kastoroikaa kaikki!" kommentteja. Voitte sitten miettiä, mikä motivaatio joka 75-50 lukijalla tällä palstalla olisi edes mennä ilmoittamaan ongelmastaan julkiseen terveydenhuoltoon?

Karpaasi

Heti tuli mieleen "henkinen murha". Se on näköjään tullut muillekin.

Lapsen raiskaaminen on osittain kulttuurisidonnaista ja sitä esiintyy yleisemmin niillä alueilla joilla se hyväksytään hiljaisesti. Sairasta kulttuuri on joka puolella maailmaa. Aina ei pitäisi kunnioittaa esi-isien perintöä. Kunniamurhat, itsemurhaiskut, sukupuolielinten silpomiset ja eläimiin kohdistuva julmuus (ajatellaan ettei eläin tunne kipua ja että ihmisillä on oikeus loukata elämää) ovat esimerkkejä monien muiden joukossa. Ihminen on julma apinaeläin, jonka evoluutio on vielä kesken.

Sanoja vai tekoja

Lapsen seksuaalisen koskemattomuuden loukkaus ei kuulosta tarpeeksi vakavalta. Loukkaus kuulostaa sanoilta, ei teoilta. Ja nimike ei päde toistuvaan hyväksikäyttöön, koska koskemattomuuden voi menettää vain kerran. "Lapsen raiskaus, henkisen ja fyysisen viattomuuden riistäminen" voisi olla parempi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat