-M-

Kommentit (4)

Onpa tosi objektiivisesti kirjoitettu juttu, naiseen vaan kaikkia hormoneita, sivuvaikutuksista ei oo paljon puhuttu. Joo valitkaa vaan joku tästä, niin varmasti saatte avioeron aikaiseksi! Miettikää nyt, jos mieheen laitettais vastaavia määriä jotain testosteronia, niin nehän tappais tääällä toisiaan ja raiskais vaan kaikki naiset yms. HORMONIT OVAT VAARALLISIA! Lääkäritkin vaan kannustavat kaikkia naisia myrkyttämään oman kehonsa kaikilla hormoneilla. Sivuvaikutuksista ei paljon puhuta, muutenhan lääkefirmoilta menisi bisnes nurin ja lekureilta jäis bonukset saamatta. 

 

Tämä on tieteyti kovin yksilöllistä, miten kukin kokee hormonit, mutta hirveän yleistä se on, että hormonit muuttavat naisen koko kehon ja mielen lähes riivatuksi. Jos näette kaupoilla naisen, joka saa hullut kilarit jostain turhasta asiasta, käyttää hän todennäköisesti hormoniehkäisyä.

 

On hyvä muistaa, että muitakin vaihtoehtoja on, jos lapsia ei juuri nyt olisi hyvä tulla lisää. Ensiksi kannattaa pohtia onko seksielämänne tosiaan niin vilkasta, että naisen tarvitsee kärsiä mielettömästä piinasta vuoden jokaisena päivänä. Hyvät miehet, arvostakaa naistenne aitoutta, terveyttä, mielenterveyttä ja hyvää oloa sen verran, että pohditte yhdessä miten käsittelette tilannetta. On hormonittomia vaihtoehtoja sekä myös luonnollisia ehkäisymenetelmiäja rytmimenetelmä jne, jotka eivät satuta tai kiduta kumpaakaan osapuolta. Naiseen on luotu luonnollinen kuukautiskierto ja niin sen kuuluu olla! Miehet ovat myös ansainneet aidon, oikean naisen, joka on tunteellinen (ei kuitenkaan mikään raivohullu), naisellinen, huumorintajuinen ja hauska eikä mitään housemonsteria, joka valittaa, arvostelee, vaatii ja tuomitsee kaikesta. Luonnollisimmillaan puolisot pääsevät nauttimaan siitä, mihin toisessa alun perin rakastuivat. Vuoden jokaisena päivänä.

 

Lisäksi on hyvä vielä pohtia onko elämä oikeasti tarkoitettu elettäväksi täysin suunnitellusti, lapset tehdään kylmästi suunnitelemalla ja niiden "tekeminen" on vain äh äh -yrittämistä. Kyllä lapset ovat rakkauden hedelmä ja syntyvät hedelmällisimmillään, kun kaksi ihmistä oikeasti rakastavat toisiaan mielettömästi.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat