Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Hä?

Kommentit (10)

katsohan huviksesi missä niitä lapsia syntyy eniten, siellä missä on köyhyyttä ja jatkuvaa huolta toimeentulosta. Mene sinne elämään helppoa leämään niin ehkä sinullakin tärppää.

potsi

Kortisolitasot ovat vain aika epämääräinen stressin mittari... se ongelma siinä stressissä on, että sitä ei oikein pystytä mittaamaan mitenkään. On tehty vain havaintoja, että kortisolitasot ovat korkeammat stressaavissa tilanteissa, mutta samalla pitää muistaa että ne heittelevät päivän mittaan muutenkin. Lisäksi se naisen osuus sukupuolen määräytymisessä on aika marginaalinen, sillä munasolun hedelmöittänyt siittiö määrää sukupuolen.

james bond

130 syntynyttä lasta, sukupuolisuhde olisi aivan hyvin voinu kallistua poikavoittoiseksikin.

sitten olisimmekin voineet väittää, että vältä stressiä, jos haluat tyttölapsen

nollatutkimus 99.99%

Daria 77

Todella huono otsikko tässä kirjoituksessa. Stressi vaikuttaa lapsettomuuteen mitä suuremmassa määrin.Siinä ei paljon kerkeä miettimään, tuleeko tyttö vai poika, kun ei tule lasta ollenkaan. Suoraan sanottuna välillä olen kateellinen sellaisille naisille, joiden elämä on niin helppoa, että saavat lapsia. Korkeasti koulutetut ovat nykyään lapsettomuuden ydin ryhmä. Olisi kait pitänyt valita joku vähemmän stressaava ammatti:)

Hä?

Mä en nyt oikein ymmärrä. Jos siis syntyi 130 lasta ja ilmeisesti äitejä oli maks. tuo sama 130. 65 naisella oli stressiä ja 65 naisella ei ollut. Poikia syntyi 58 ja tyttöjä 72. Miten tuosta voi päätellä mitenkään, että stressi vähentää poikien määrää jotenkin erityisen paljon? Moniko niistä 65 stressaantuneesta sai poikavauvan? Onko tuo kirjoitus epäselvä vai koko tutkimus? Veikkaan, että molemmat.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat