Näin poikia syrjitään lastensuojelussa

ei ole niin yksinkertaista

Kommentit (5)

Järkyttynyt ystävä

Totta ! Tämä artikkeli pitäisi lähettää Espoon lastensuojeluun,ja Hyvinkääläiseen Mehiläisen omistamaan laitokseen, jossa miesohjaajat kannustivat tuntemaani poikaa esimerkiksi kertomalla hänelle ettei hänestä mitään koskaan tule ja poika oli aina syyllinen muiden poikien ja ohjaajien provosoimiin riitoihin. Kiinniottotilanteissa hänet mukiloitiin mustelmille. Myös hänen ihonväristään muistettiin mainita usein. Paikka muistuttaa keskitysleiriä ja sinne pitäisi tehdä yllätystarkastuksia.Psykologista kartoitusta ei pojalle oltu tehty ja ohjaajat olivat enimmäkseen lähihoitajia, jotka purkivat omia mielenterveysongelmiaan häneen.Saimme hänet pois tästä paikasta rasittavan valituskierroksen jälkeen .Näiden laitosten toimintaa ei kontrolloi kukaan. On ihmeellistä,ettei lehdistössä käydyn keskustelun yhteydessä edes asiantuntijat ole muistaneet mainita, että Suomi on saanut useita huomautuksia Euroopanan ihmisoikeustuomioistuimelta koskien lastensuojelua.Bisnestä ?

mielivaltaa Suomessa

Miksi laitokseen sijoitetaan? Miksei koteja auteta niin, ettei ketään ei tarvitse lähettää pois kodeistaan. Koko sosiaalipuoli on naisten valtaamaa. Täysin mielivaltaista touhua, normaaliperheistäkin viedään lapset, jos joutuu tanttojen silmätikuiksi. Kaikki negatiivinen kirjataan, mitään positiivista perheistä ei löydy. Kun puolet perheistä hyväksyy lasten tukistamisen, niin eikö voitaisi lähettää nämä lapset niille, jotka eivät tukista. Katsotaan sitten, miten vanhemmat, joilta lapset ryöstetään, selviävät murheensa kanssa. Ja miten käy sijoitettujen lasten surun kanssa.

Järkyttynyt

Olen edellisen kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä sosiaalitätien mielivallasta. Perheillä ja lapsilla ei ole minkäänlaista oikeusturvaa. Oikeudessa luotetaan sokeasti ns. "ammattilaisten" toimintaan. Asia on niin iso ja järkyttävä, ettei sitä uskalleta ottaa mediassa esille.

Itseäni on lapsena tukistettu ja selkäänkin olen tarvittaessa saannut. Siitä huolimatta kotini oli ehdottomasti maailman paras ja turvallisin paikka elää ja kasvaa.

ei ole niin yksinkertaista

voin sanoa että ala ei houkuttele miehiä sitä opiskelemaan. Palkka on aina mitä on, eli ei hyvää. En sanoisi etteikö miehillä ole hoivaviettiä, mutta eivät pahemmin hakeudu sitä hyödyntämään työssä. En ole myöskään sitä mieltä että aina pitäisi jättää lapset asumaan omaan kotiinsa, siitähän Eerikan tapaus oli. Lastensuojelu näyttää meille sitä, että lapsuus on todella tärkeää aikaa. Kaikki vanhemmat eivät sitä ymmärrä. "Lapset selvitytyvät kyllä" on tavallinen harhaluulo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat