Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Näin teet superkasvatusjutun DELETE 2195

mies_vm_

Kommentit (4)

mies_vm_

Ja miksei tämä päde poikiin. Eiköhän se ole pojilla kovempi paine päästä neitsyydestään eroon kuin tytöillä. Miksei kohta 6 pätisi myös poikiinsa. Vai onko tämä nyt sitten taas sitä nykyistä tasa-arvoajattelua? Ai että pisti taas vihaksi. Pojat eivät tarvitse tukemista? Eipä kai. Paras keino saada tytölle hyvä itsevarmuus poikien suhteen on huolehtiva isä jolta tyttö väkisinkin ottaa mallia miehistä. Kun tytöllä on rakastava isä niin ei tarvitse hakea rakkautta muilta miehiltä jotka sitten jakavat hieman toisella tavalla "rakkauttansa". Mutta tämähän olin täysin feministin kirjoittama artikkeli jossa miehet ja pojat taas jälleen mitätöitiin täysin. Niin tavallista arkipäivää tässä nykyisessä tasa-arvokeskustelussa.

paikkansa menettänyt mies.

Joo kyllä se on kummallista, naisten tasaarvon tavoittelu on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että miehenä olen ruvennut huolestumaan miehen arvosta, oikeuksista ja paikasta maailmassa. Naiset ovat hylänneet oman roolinsa ja ruvenneet kilpailemaan miehen asemasta miehen kansssa. Harva naine enää tietää paikkaansa, ajatellaan että ei me miehiä mihinkään tarvita kyllä me pystymme samaan kuin miehet, ja kuitenkin kautta aikojen on säilykepurkin avaaminen tai tulen sytyttäminen ollut suurimmaksi osaksi mahdoton tehtävä. Tai naispoliisi joka luulee selviävänsä nakkikioski tappelun selvittelystä ilman mies golleegoitaan, Miksi sitten ei ole yhtäkään partiota jossa molemmat olisivat naisia. Sitten pitäisi maksaa naiselle miehen palkka miehen työstä. Onneksi uusi sukupolvi on ratkaissut ongelman pojat ovat ruvenneet meikkammaan ja tytöt tappelemaan ja jengiytymään. Miehillä oli monta hyvää vuosisataa, nyt on naisten vuoro näyttää!

Urpomagneetti

Mistä teitä urpoja oikein sikiää?

Juttu on otsikoitu "tyttäresi" ja kirjoitettu nimenoman tyttöjä kohtaan. Tottakai monet vinkeistä pätevät samalla tavalla poikia kohtaan. Tarvitseeko sitä nyt jokaisesta tikusta vääntää hampaankoloon?

Hyvä juttu, vaikka olikin enimmäkseen päivänselviä "maalaisjärki"-vinkkejä. Niitäkin kannattaa muistella aina.

Ja te elämänilonne menettäneet XY-kromosomin omistajat, menkää vaikka terapiaan purkamaan noita patoutumia. Voi tätä myötähäpeän määrää!

mies_vm_

^^ niin sinäkin sanoit vain osa kohdista soveltuu poikiin. Kyllä mun näkemyksen mukaan noi kaikki pätevät myös poikiin. Myös toi että tuntee ylpeyttä seksuaalisesta sukupuolestaan, vaikka siitä onkin yritetty tehdä naisten ja tyttöjen etuoikeus. Myönnettäkööt että ensimmäisessä viestissäni oli huomionhakuista provokaatiota, - aivan kuten artikkelissäkin oli.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat