Mikä avuksi, kun taapero ei tottele?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

ennenvanhaan saatiin vyöstä persuksille.
oppi meni heti jakeluun, enkä kadu tai sure mitään. 
olen iloinen siitä kasvatuksesta jonka sain.
koska osaan kunnioittaa ihmisiä ja asioita.

Vierailija

Uhkaus sammakoiksi muuttamisesta ei meillä kyllä toimisi. Lapset edellyttäisivät ja vaatisivat, että niin myös tapahtuu. (Se tehdään mitä sanotaan, jne. Ei mitään tyhjiä uhkauksia, lupauksia, tmv.)

Vierailija

"minä kohta teihin hermostun, teidän täytyy kuulla ääntäni mun... onko teillä järki jäässä, onhan teilla korvat päässä, kuunnelkaa..!"

Rölli ja sammakkokuoro -laulun lainaaminen toimii, kun sitä ei käytä liian usein :) kaksi lasta tuossa mainitussa ikäryhmässä, lisäksi 2,5v ja 3,5v ottamassa mallia...

Vierailija

Mikä avuksi kun taapero ei tottele? Vastaus tähän on että nykyisellä lainsäädännöllä EI MIKÄÄN. Ja asia on nähtävillä lehtien sivuilla, ja kaupungilla kun 13-20v ryyppää ja vetävät huumeita kun "alansa ammattilaiset" ikään. Ja nyrkit heiluvat joka suuntaan kun ketään ei kunnioteta minkään vertaa, eikä nähdä omaa napaa pidemmälle. Kun minä olin lapsi niin sain maistaa luunappia, tukkapöllyä, ja jos ne ei tehonneet otti isä raipan ja veteli sillä pitkin persuksia! Ja kiitos siitä isä, minusta tuli kunnonkansalainen eikä minulla ole minkäänlaista rikosrekisteriä. Joka pöllystä, napista ja selkäsaunasta olen kiitollinen koska ne olivat tarpeen. Jos minua olisi tenava koitettu saada nykymenetelmin kuriin, niin pyörisin varmaan nyt kylän raitilla krapulatärinöissäni, ja ihmiset katsoisi minua vinoon, että mistä näitä heittiöitä riittää!

Vierailija

Hyvänen aika: "ennenvanhaan saatiin vyöstä persuksille.
oppi meni heti jakeluun, enkä kadu tai sure mitään. 
olen iloinen siitä kasvatuksesta jonka sain.
koska osaan kunnioittaa ihmisiä ja asioita."
Arvaa miten moni, jota on lapsena lyöty, suree oikeasti? Eikö nyt ala olla yleisesti tiedossa, että lapseen käsiksi käyminen on vain heikkouden merkki, huonon kasvattajan, sanoihin kykenemättömän merkki, eikä siitä ole koskaan seurannut mitään hyvää! Etkö tiedä että kiusaajat ja hakkaajat tulevat perheistä joissa kuritetaan ruumiillisesti? Saatko sinä tukistaa naapuriasikin jos hän vaikka meluaa? Potkaista kolleegaa joka valehteelee? Antaa luunapin jollekin kassajonossa kiilaajalle? Ai et? No miksi et? Ahaa: aikuisia ei saa ruumiillisesti kurittaa mutta lapsia kyllä? Äly hoi, tule takaisin!

Vierailija

Rangaistuksiahan on muitakin kuin fyysisiä. Viedään esimerkiksi lapselta kaikki kiva pois niin eiköhän se ääni ala kellossa muuttumaan. Vasta sitten kun alkaa käyttäytymään niin annetaan takaisin. Meillä ainakin toimii. Nykyään ei tarvitse kuin uhkailla jollain niin johan tottelee.

Vierailija

Kyllä nitä juoppoja tuli myös ennen vanhaan, vaikka remmillä annettiin. Ei se remmi niitä juoppoja poista, päinvastoin. Alkoholin kulutus ja sen käyttö on erilaista kuin ennen. Totta, alkoholin kulutus on kasvanut, mutta nykyään sitä osataan juoda sivistyneesti. 

Tuollainen fyysinen kuritus lisää vain katkeruutta ja ymmärtämättömyyttä. Valitettavasti edellä mainitut asiat huokuvat viesteistänne. Kyllä lapsi puheen ymmärtää kun sen opettaa ymmärtämään. Tietysti, jos aikuinen haluaa päästä helpolla, hän antaa remmistä. Lapsen kanssa tekeminen, lapsen kasvattamien ja lapselle kommunikointi ei olekaan mikään läpihuutojuttu ja siihen kykenevät vain kypsät aikuiset. 

Rauhaa kaikille. Ei remmiä tänä pääsiäisenä, eihän.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat