Seuraa 

Kommentit (9)

Nii-in juu... Miksi aikuiset lähtee vaikka etelänlomalle tai mökille kun kotikin on olemassa? Ihan samasta syystä. Vaihtelu virkistää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko tosiaan niin, että ihmiset ovat muuttuneet niin avuttomiksi että tällaisia ´neuvoa-antavia´ artikkeleita eri elämänalueilta tarvitaan oikeasti vai onko niin että nämä artikkeleja kirjoittelevat besserwisserit eivät ymmärrä että kukin perhekokonaisuus pystyy ratkomaan tällaisia asioita ihan oman, ainutlaatuisen viitekehyksensä puitteissa ?

Lapset ovat olleet yökylässä tutun luona eikä ollut koti-ikävä, ainakaan vanhemmalla lapsella. Ovat olleet aina tosi iloisia tullessaan kotiin seuraavana päivänä tai miten ollaankin sovittu. Emme tietenkään päästä lapsiamme tuntemattomaan paikkaan yhdeksikään yöksi. Kyllähän tuossa oli ihan normaali ohje, mitä me suunnilleen noudatamme. Jotkut ihmiset taitavat olla vaan sellaisia ettei aina tiedä miten missä ollaan. Voimia arkeen, vanhemmat!

Yökylään valmistautuminen: Muistat että et ota mitään alkoholia sinä iltana, muistat katsoa että autossa on bensaa ja olet valmis hakemaan sen yökylää yrittävän ainakin 10 kertaa keskellä yötä kotiin, kun se ei haluakaan! Mellä alkoi vuoden jälkeen helpottaa, eli onnistua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat