Seuraa 

Kommentit (7)

Animaatiot ovat loistavia, mutta valitettavasti ne pilataan Suomessa surkealla ja ala-arvoisella duppaustyöllä. Itse vien lapseni katsomaan vain alkuperäisversioita. yhdeksän ja kahdeksan vuotiaat saavat sopivasti haastetta seuratessaan tekstejä, oppivat englantia samalla ja he itsekkin pitävät alkuperäisverioita parempina.

Meinasin jättää menemättä elokuvaan 5-vuotiaan tyttäreni kanssa luettuani arvostelun, koska sitä ei suositeltu aikuisten seurassa alle kouluikäisille. Menimme kuitenkin eikä tyttäreni pitänyt elokuvaa liian jännittävä. Näytti siellä olevan nuorempiakin lapsia ja hyvin tuntui uppoavan elokuva myös heihin. Väkivaltaa oli ehkä liikaa, se täytyy myöntää, mutta jos yksi 7-vuotias pitää elokuvaa liian jännittävänä niin en sen perusteella lähtisi kieltämään sitä kaikilta alle kouluikäisiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomessa dubbaustyö on todella ammattimaista ja parantunut vuosi vuodelta. Erityisesti tässä leffassa roolivalinnat ovat onnistuneet loistavasti. Tärkeää pienemmille katsojille että saavat nauttia elokuvista jo pienenä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat