Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Itse ilkimys 2: Näin elokuva koukutti aikuisen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (7)

Vierailija

Animaatiot ovat loistavia, mutta valitettavasti ne pilataan Suomessa surkealla ja ala-arvoisella duppaustyöllä. Itse vien lapseni katsomaan vain alkuperäisversioita. yhdeksän ja kahdeksan vuotiaat saavat sopivasti haastetta seuratessaan tekstejä, oppivat englantia samalla ja he itsekkin pitävät alkuperäisverioita parempina.

Vierailija

Meinasin jättää menemättä elokuvaan 5-vuotiaan tyttäreni kanssa luettuani arvostelun, koska sitä ei suositeltu aikuisten seurassa alle kouluikäisille. Menimme kuitenkin eikä tyttäreni pitänyt elokuvaa liian jännittävä. Näytti siellä olevan nuorempiakin lapsia ja hyvin tuntui uppoavan elokuva myös heihin. Väkivaltaa oli ehkä liikaa, se täytyy myöntää, mutta jos yksi 7-vuotias pitää elokuvaa liian jännittävänä niin en sen perusteella lähtisi kieltämään sitä kaikilta alle kouluikäisiltä.

Vierailija

Suomessa dubbaustyö on todella ammattimaista ja parantunut vuosi vuodelta. Erityisesti tässä leffassa roolivalinnat ovat onnistuneet loistavasti. Tärkeää pienemmille katsojille että saavat nauttia elokuvista jo pienenä.

Uusimmat

Suosituimmat