Miksi täällä on joka joulu näitä hihhuleita...

Vierailija

...kyselemässä joulun juhlimisen syitä, ellei usko jumalaan ja jeesukseen!!!Kömpiikö ne kirkonpenkin alta provoilemaan tänne?

Kommentit (3)

Päinvastoin, olen hyvin suvaitsevainen eri kulttuurien suhteen. Varmasti menisimme muslimien juhliin, jos saisimme kutsun, tai minkä tahansa muunkin uskontokunnan juhliin. Minusta tekee kaikille hyvää tutustua muidenkin kulttuureihin kuin vain omaansa. Niin uskonnollisesti kuin maantieteellisesti. Ei sitä tarvitse ottaa heti "käännytyksenä". Lapsille voi selittää, että he uskovat noin, me eri tavalla. t: 2

... uskonnottomille tai eri uskontokuntaan kuuluville, jotka kieltää lapsiaan menemästä koulun joulujuhliin, koska siellä esitetään seimikuvaelma tms. uskonnollista ohjelmaa. Tai että ylipäätään halutaan suojella lasta täydellisesti kaikelta kristinuskoon liittyvältä. Kuuluuhan nuo perinteet myös ihan yleissivistykseen, vaikkei mihinkään uskoisikaan, kuten yksikin ope tv-uutisissa viikolla sanoi. Saattepa nähdä, että jos pidätte lapsenne täysin erossa kaikesta uskontoon liittyvästä, jossakin iässä he kuitenkin kiinnostuvat ja rupeavat ottamaan asioista itse selvää. Mahdollisesti jopa tulevat uskoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat