Seuraa 

Sivut

Kommentit (22)

Hui kamala, onpas kammottava ajatus vedota tunteisiin, jotta saisi lapsen ottamaan rokotteen, jonka pelätään eläinkokeiden perusteella aikaansaavan hedelmättömyyttä ja ihmiskokeiden perusteella autoimmuunitauteja, ja jonka turvin Papa-kokeita aiotaan harventaa vastoin rokoteyhteenvedon suosituksia. Eivät turhaan monet monet tahot kerro haitoista ja vaaroista, sekä teoreettisen pienestä hyödystä..on paras äidin olla aika varma itse asiasta, eikä vain mutu-tuntumalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todella vaarallinen neuvo vedota tunteisiin! Tähän rokotteeseen on kuollut nuoria tyttöjä. Onko Janna Rantala kohtamaan oman tietämättömyytensä tästä aiheesta? En rokotuttaisi omaa tytärtäni tällä rokotteella. Liian paljon faktaa saatavilla. Olenpa iloinen, että tuolla tytöllä on sentään kykyä kyseenalaistaa tämä nykyinen rokotusparadigma!

Päätös on jätetty lapselle siksi, että seurauksetkin ovat hänen kannettavanaan. Jos hän lopulta päättää jättää ilmaisen rokotteen ottamatta niin voit myöhemmin tarjoutua maksamaan rokotteen mikäli hän muuttaa mielensä. Muuta et oikein voi tehdä. 

Tämän voisit tietty vielä antaa luettavaksi hänelle:

http://www.tiede.fi/keskustelut/laaketiede-ja-terveys-f11/hpv-viruksen-tartuntatavat-t33973-30.html

MIelestäni tässä ja muissakin tärkeissä asioissa vanhemmat voivat tehdä kaikkensa lapsen terveyden eteen. Eli tarvittaessa vedota tunteisiinkin, jos se on tarpeen.

TÖRKEÄ neuvo opettaa manipuloimaan lasta, joka on äitiään fiksumpi! Mahdolliset rokotteen haittavaikutukset jäisivät vanhempien hoidettavaksi, kun taas mahdolliset hyödyt ilmenisivät vasta, kun tytär on täysi-ikäinen. Kohdunkaulan syöpä on yleisin 60-vuotiailla!

 

Täysin oikea päätös olla ikinä tilaamatta Meidän Perhe -lehteä. En halua olla osallisena missään, minkä puitteissa promotoidaan tällaista paskaa.

Hui kamalaa! Itse neljän lapsen (kahden tytön) äitinä en missään nimessä kehottaisi lastani ottamaan kyseistä erittäin epäilyttävää rokotetta. On vastuutonta neuvoa äitiä olemaan kuulematta lapsensa mielipidettä häntä koskevassa asiassa. Jos kyseessä olevasta rokotteesta lukee faktaa sekä suomeksi että vaikkapa englanniksi, löytää paljon luotettaviakin lähteitä, jotka kyseenalaistavat rokotteen ja sen turvallisuuden. THL on jo maineensa menettänyt. Kukaan ei tunnu muistavan, että sairastuneiden ( kohdunkaulansyöpään siis) keski-ikä on muistaakseni yli 60 v. Rokote tehoaa muistaakseni muutamaan eri virukseen, kohdunkaulansyöpää aiheuttaa yli 100 virusta. Suurin osa naisista kehittää luonnostaan immuniteetin näitä viruksia vastaan. Rokote tulisi myös uusia 5 v välein. Mitä järkeä?

Miten nuori oppii ottamaan vastuun itsestään, kehostaa ja omasta terveydestään, jos hänelle ei sitä anneta? Vanhempien tehtävä on tukea lastaan kasvussa ja tarjota matkalle eväitä ja tarvittaessa toki myös rajoja. Omaan lapseen kuuluu luottaa ja se on ehkä paras neuvo tässä kohtaa. Monipuolista tietoa kuuluu olla tyttöjen saatavilla, kun he asiasta päättävät.

Ihmettelen Jannan vastauksessa sitä, että lopullisen rokotuspäätöksen 12-vuotiaan kohdalla tekevät vanhemmat. Valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan eettinen neuvottelukunta ETENE korostaa tuoreessa lausunnossaan, ettärokotetta ei tule antaa, mikäli tyttö siitä kieltäytyy tai toinen huoltajista kieltää rokotteen antamisen. Tämä on myös THL:n kanta asiaan. Toivoisin Jannalta korjausta tähän seikkaan.

 

http://www.etene.fi/c/document_library/get_file?folderId=436529&name=DLFE-6009.pdf

 

Kerro, että esimerkiksi Magneettimedia-lehti on saanut Huuhaa-palkinnon ja että monilla äänekkäillä rokotteiden vastustajilla ei ole minkäänlaista terveydenhuoltoalan koulutusta.

On se merkillistä, että tällaisilla keskustelupalstoilla kirjoittelee lähes ainoastaan nämä huuhaa-aktivistit. HPV-rokotteen käyttö ja seuranta ovat alkaneet maailmalla jo noin 20 vuotta sitten. Kehittyneistä maista Suomi on viimeinen, jossa rokote on otettu ohjelmaan. Seurantatutkimuksissa on todettu, että rokote on turvallinen. Se ei aiheuta hedelmättömyyttä koe-eläimillä eikä ihmisillä. Japanissa oli pari yksittäistapausta, joissa naiset olivat sairastuneet munasarjojen autoimmuunitulehdukseen ja sen seurauksena munasarjojen toiminta lakkasi. Rokotusten vastustajien harmiksi näissäkään tapauksissa ei löytynyt yhteyttä rokotteeseen. (Tarkoittaa sitä, että nämä potilaat sairastuivat tulehdukseen muista syistä.)Vastoin luontaislääkärin toitotuksia FB:ssa, Japanissakaan HPV-rokotuksia ei ole missään vaiheessa lopetettu eikä rajoitettu.

Kohdunkaulansyöpä on ikävä sairaus. Operaatiot ja täsmäsädehoidot ovat potilaalle varsin kivuliaita ja hankalia. Jos kasvain kiinnittyy vitsarakkoon tai peräsuoleen, joudutaan tekemään mm. avanne ja rakon kestokatetrointi. Lievemmissä tautitapauksissa riittää kohdunkaulan osan poisto, joka saattaa puolestaan vaikeuttaa synnytyksiä tai aiheuttaa ennenaikaisia synnytyksiä. Em. seikkojen vuoksi Suomen gynekologit suosittelevat HPV-rokotuksia kaikille tytöille, eikä heillä ole suositustensa takana mitään taloudellisia intressejä.

Selvyyden vuoksi kerron vielä, etten ole lääkäri enkä rokotetutkija. Otinpahan vain asiasta kunnolla selvää, enkä uskonut kritiikittömästi kaikkeen sontaan, jota netissä liikkuu. Viestini kuuluu: JÄRKI KÄTEEN NAISET!

 

Olen hoitoalan ammattilainen, enkä missään nimessä suosittele tuota rokotetta. Eräs terveydenhoitaja sanoutui irti tutkittuaan kaikkea sitä materiaalia, jota on saatavilla rokotteiden suhteen. Hänelle nostan hattua, ei myynyt sieluaan palkan takia.

Järkeä todella tarvitaan ja sisälukutaitoa kaiken materiaalin suhteen. Suosituksia antavat ihmiset, joilla ei ole mitään todellista ammatillista ymmärrystä tästä rokotteesta. He suosittelevat, koska se kuuluu heidän työhonsä.

HPV-rokotteen keskeinen tutkija ja kehittäjä, tohtori Diane Harper on todennut CBS:n haastattelussa, että "rokotteen käytön jälkeen on raportoitu niin paljon vakavia sivuvaikutuksia, että rokote saattaa osoittautua vaarallisemmaksi kuin kohdunkaulansyöpä, jonka ehkäisemiseen se on tarkoitettu".

http://www.cbsnews.com/stories/2009/08/19/cbsnews_investigates/main5253431.shtml

Samassa artikkelissa viitataan tohtori Scott Ratneriin lääkärivaimoineen. Heidän urheilullinen, terve teini-ikäinen tyttärensä muuttui lääkeriippuvaiseksi ja kroonisesti autoimmuunisairaaksi rokotteen ottamisen jälkeen. Tri Ratnerin mukaan hänen tyttärensä olisi selvinnyt paremmin kohdunkaulan syövästä kuin rokotteesta ("she'd have been better off getting cervical cancer than the vaccination").

Neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso kertoo Iltalehden haastattelussa rokotteella olleen vakavia haittoja maailmalla ja katsoo, ettei sen riskejä ole tutkittu riittävästi:

"Esimerkiksi kaksi nuorta naista kuoli rokotteen saatuaan. Heiltä oli tutkittu aivobiopsianäytteet. Sieltä oli löytynyt aivoverisuonten seinämistä HPV-viruksen kappaleita. Artikkelin kirjoittajat epäilivät, että tämä olisi ollut laukaisemassa immunologista tapahtumaketjua, joka johti viime kädessä kuolemaan, neurologian erikoislääkäri ja ylilääkäri.

Lähtökohtani on, että jos nuori ihminen yhtäkkiä kuolee tai vammautuu, yleensä siihen on jokin löydettävissä oleva syy. Jos ei mitään muuta syytä löydetä, kyllähän edeltävän rokotteen täytyy olla yksi vaihtoehto."

http://www.iltalehti.fi/syopa/2013102317639698_sy.shtml

Ja niin edelleen. Välillä tuntuu siltä, ettei sikainfluenssafiaskosta ja THL:n ja rokotevalmistaja GSK:n tiivistä kytkennöistä ole opittu mitään. Sama meno jatkuu, ja todisteet ja riippumattomien asiantuntijoiden näkemykset huonosti testattujen ja jopa vaarallisiksi havaittujen rokotteiden haitoista halutaan unohtaa. Ja jotkut vanhemmat koettavat saada valveutuneen tyttärensä ottamaan tällaisen rokotteen!

Tässä vielä erään perheen huolellisesti dokumentoitu tragedia:

http://sanevax.org/our-familys-roller-coaster-ride-courtesy-of-gardasil/

Kuvauksesta saa hyvän käsityksen siitä, millaisia HPV-rokotteen seuraukset voivat lähes pahimmillaan olla. Kommenteista voi lukea myös toisten perheiden kokemuksista. Lainaan kirjoitusta:

"In late August 2007, Britt received her second injection of Gardasil – again with no reaction during the 15 minutes of post-vaccination observation. But, within a week she began to have nagging issues with head pressure, like a cap with too tight of a band around her head. Over the next couple of weeks this progressed to the point where she could barely open her mouth because the muscles in her jaw were so tight. She began falling down for no reason. Over the next three weeks, she began to experience blurred and/or double vision. She was extremely sensitive to light of any type. The pressure in her head was so intense, she was passing out daily. She developed a swelling that appeared to be filled with fluid at the base of her skull. Swelling began along her spine as well.  With all of the other symptoms severe pain was raging through her body. As soon as her doctor examined the swelling, she was sent straight to the hospital.

Many tests were done, but nothing showed up on any of them. Britt was sent home with a couple of pain tablets. The resident on call felt she had some sort of brain virus and that it would go away in a couple of days.

From this point on, Brittney’s health deteriorated quickly. She couldn’t read anymore because the words seemed to jumble up or run off the pages. She could no longer tolerate light or sound of any kind. [...] Her face would droop to one side like it was sliding off her skull. Seizures and stroking migraines began to happen 24/7. Her stomach was upset all the time. She could hardly keep anything down. She lost sensation in her legs, became completely bedridden and simply longed to die.

Over the next three years, Britt was seen by over 60 doctors, including Johns Hopkins Hospital, the Cleveland Clinic and the University of Cincinnati Hospital. None of them could help her. She was so sick to her stomach, she could eat nothing but three ounces of protein drink at a time, sometimes with a little pudding."

Pelottavaa. Lastenpsykiatri ohittaa faktat ja rupeaa vetoamaan tunteisiin! Mistä opinahjosta tällaisia aivopestyjä 'asiantuntijoita' oikein valmistuu? Rokotteissa on havaittu paljon riskejä - sikainfluenssarokotteenkin piti olla täysin turvallinen mutta mitenkäs kävikään? Luoja yksin tietää mitä seuraamuksia näillä rokotteilla on pidemmällä aikavälillä? Luuleeko Janna että lääkeyhtiöt eivät ole näistä riskeistä tietoisia - vaativat ihan huvikseen vastuuvapautuksen näille 'turvallisille' rokotteilleen, kulut siis jälkiseuraamuksista veronmaksajille jotka rokotteet ostavatkin. 

Mitä Janna vastaa äidille joka tunteisiin vetoamalla saa lapsensa ottamaan rokotuksen ja mahdollisesti sairastuu tai pahimmassa tapauksessa kuolee haittavaikutuksiin? Mitä Janna sanoo itselleen?

Ilman muuta, itse HPV-viruksen ja kohdunkaulan syövän esiasteen kokeneena, rokotutan tyttäreni heti kun hän on sopivan ikäinen. Olen itse ollut vastuullinen, ollut vain pitkissä suhteissa, testauttanut uudet kumppanit ja se ei estänyt tartunnan saamista. Nyt olen seuraavan viiden vuoden ajan seurannassa ja kauhulla odotan että vieläkö asian tiimoilta jotain tulee. Mielestäni myös pojat olisi hyvä rokottaa, HPV aiheuttaa syöpiä myös pojille uusimpien tutkimusten mukaan.

Keskustelkaa rokotteiden haitoista oikeasti ammattilaisten kanssa mieluummin kuin että uskotte höpöhöpö juttuja täällä internetin palstoilla...Tai ottakaa selvää mitä kohdunkaulan syöpään sairastuminen oikeasti tarkoittaa, tuskin sitä kukaan tyttärelleen haluaa!

Vierailija

Mites 15-vuotiaat tytöt?

Rokote annetaan 12-vuotiaille sen vuoksi koska se pitää ottaa ennen kuin altistuu HPvirukselle eli ennen kuin aloittaa seksielämän. Jos 15 vuotiaana on aloittanut seksin se on jo liian myöhäistä. Pidättäytymistä seksistä ja seksikumppanien määrän rajoittamisen ehdottaminen on liian rajua nykyaikana, sen sijaan tarjotaan 12-vuotiaille rokotetta ja mainostetaan vapaata seksikäyttäytymistä...

Vierailija

Ilman muuta, itse HPV-viruksen ja kohdunkaulan syövän esiasteen kokeneena, rokotutan tyttäreni heti kun hän on sopivan ikäinen. Olen itse ollut vastuullinen, ollut vain pitkissä suhteissa, testauttanut uudet kumppanit ja se ei estänyt tartunnan saamista. Nyt olen seuraavan viiden vuoden ajan seurannassa ja kauhulla odotan että vieläkö asian tiimoilta jotain tulee. Mielestäni myös pojat olisi hyvä rokottaa, HPV aiheuttaa syöpiä myös pojille uusimpien tutkimusten mukaan.

Keskustelkaa rokotteiden haitoista oikeasti ammattilaisten kanssa mieluummin kuin että uskotte höpöhöpö juttuja täällä internetin palstoilla...Tai ottakaa selvää mitä kohdunkaulan syöpään sairastuminen oikeasti tarkoittaa, tuskin sitä kukaan tyttärelleen haluaa!

HPV:n saamiseksi riittää että sinulla on ollut yksi kumppani joka on harrastanut seksiä toisen henkilön kanssa sinun lisäksesi. Ainoa varma tapa suojautua tältä virukselta on se että kumpikaan ei ole harrastanut seksiä toisten kanssa, lähes jokainen seksiä harrastanut kantaa tätä virusta ja levittää sitä, se aktivoituu vain osalla naisisita kohdunkaulansyöväksi asti. 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat