Kun lasta ei kutsuttu synttäreille, äiti toimi näin

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

Vierailija

Aiva uskomatonta, jos joku todella kehtaa jättää ryhmästä vain yhden kutsumatta. Ikinä en tekisi niin. Minulla on nejä lasta, mutta onneksi tällainen ongelma ei ole tullut tutksi. Yhden kerran vanhimman pojan ollessa viisivuotias kyllä suurin osa kutsutuista vieraista jätti tulematta ilmoittamatta, mutta hyvin paljon on vieraita tullut sitten myöhemmin hänenkin kutsuilleen. Aikuisten pitää ohjata lasten ystävyyssuhteita jonkin verran ja opettaa tapoja. Esimerkiksi sen, että ilmoitetaan, jos ei olla tulossa, kun kortissa lukee V.P. tai vastaavaa.

Vierailija

Jotenkin tulee mieleen, että olisiko lapselle kuitenkin tärkeämpää saada ihan omia omanikäisiä ystäviä. Eikö ole kummallista saada kortteja vierailta ihmisiltä? Lohduttaako se lasta oikeasti?

Oma lapseni oli hyvin samankaltaisessa tilanteessa. Vei aikaa ja vaivaa, että hän löysi "oman porukkansa", harrastuksen parista. Mutta monta harrastusta ja porukkaa hän kävi läpi, ja monta itkua itki äidin sylissä.

Ihan näin äitinä kuulostaa hellyyttävältä tarinalta, mutten ole ihan varma onko tämä lapsen kannalta mikään todellinen ratkaisu. Kaunis teko äidiltä silti - äidillekin tilanne on vaikea. Kun lastaan niin kovasti rakastaa, kuten tämäkin äiti selvästkin tekee.

Vierailija

Mielestäni äiti toimi juuri niin kuin kaikkien pitäisi toimia huomatessaan että omaa tai jonkun muun lasta ei hyväksytä muiden joukkoon.Ei pidä jäädä yksin nurkkaan itkemään, vaan juuri tällainen ryhmän perustaminen, tunteiden jakaminen ,ja asioiden esille tuomista julkisuuteen auttaa sekä syrjittyä lasta että heidän vanhempiaan.NOSTAN HATTUA KYSEISELLE ROHKEALLE ,TOISISTA VÄLITTÄVÄLLE ÄIDILLE.TOIVON HÄNELLE JA MUILLE RYHMÄN JÄSENILLE JAKSAMISTA JA KAIKKEA HYVÄÄ.

Vierailija

Tietenkin samanikäiset ystävät ovat tarkeitä. MUTTA niin ovat tärkeitä KAIKKI muutkin Ystävät.

LOISTAVAA TOIMINTAA Tarja Sommer!

Maailma ON Parempi Paikka  j o k a i s e n  Teidänlaisenne Ystävän ansiosta (oli äiti tai kuka muu tahansa ihminen)

Vierailija

Juuri tuosta syystä lapseni ovat olleet pienissä, hyvälaatuisissa yksityisissä päiväkodeissa, joista olen etukäteen ottanut selvää ja tarpeen vaatiessa vaihtanut päiväkotia. Vaikka olemmekin köyhä perhe, niin emme tingi lapsen varhaiskasvatuksen laadusta. Päiväkoti ei ole vain säilytyspaikka. Lastemme itsetunto on kunnossa, he ovat päiväkodissa saaneet laadukasta varhaiskasvatusta ja heillä on paljon kivoja ystäviä. Synttärikutsuille kutsutaan aina koko ryhmä, kutsuille tulevat kaikki jotka vain suinkin pääsevät. Tunnemme kaikki tarhakaverit nimeltä ja meillä on toisten vanhempien puhelinnumerot. Rahallinen panostus on perheellemme todella mittava, mutta joka sentin arvoista.

Vierailija

Meillä oli ala-asteella sääntö että kun pojalla oli synttärit, jokainen poika tulee kutsua. Sama homma tytöillä. Ketään ei haitannut tuollainen sääntö. Muistaakseni vain yksi pojista ei halunnut kutsua jokaista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat