Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (8)

No huh! Miten tästä voi kirjoittaa artikkelinpätkän ilman että mainitsee sanallakaan tällaiseen liittyviä ongelmia rajanvedoissa lapsen itsenäisyyden ja vanhempien kontrollin välillä. Puhumattakaan jatkuvan valvonnan vaikutuksesta lapsen maailmankuvaan.

Siis oikeasti, ei tällaisesta voi noin vain kirjoitella että "onpas näppärää kun voi katsoa jatkuvasti missä lapsi menee". Oikeasti!

Mielestäni lapseen pitää pystyä luottamaan ilman jatkuvaa vahtimistakin. Ja kyllä se lapsi ennenpitkää jää kiinni luvattomista touhuista, tulee itse vahingossa tunnustaneeksi tai joku muu kertoo :)

Mainokseen pitää merkitä, että on maksettu/sponsoroitu ilmoitus!! Se tulee erottaa muusta toimituksellisesta materiaalista selkeästi.

Näitä ollut nyt konsernilla niin monta, että soitan ja perun Sanomien kaikki tilaukset saman tien!!

Itse sovellus - Älytöntä, ettei lapsille enää opeteta normaalia asioista sopimista ja ilmoittamista, eikä yhdessä harjoitella ottamaan vastuuta omista toimista. Minkä ikäisenä pystyt luopumaan tuon käytöstä? Kun isompi ... eiku sit tulee murrosikähuumeetseksi-hui, no sit riparin jälkeen, eiku... Jos isomman lapsen kaverit saa tietää, että jollain on puhelimessa tuollainen, joko kaveri tai puhelin jätetään pois matkasta. No, eipä tarvitse murehtia missä muksu on, kun potee yksinäisyyttä kotona. "Lue lisää: elisa per*eestä"

Lapsella pitää ehdottomasti olla yksityissuoja ja vapaus liikkua, silloin myös syntyy täysi luottamus vanhemman ja lapsen välille, joka kantaa todella kauas, siis ilman seurantalaitteita, ja sitten vielä eihän lapsi koskaan opi mitään, jos vanhempi muistuttaa puhelimitse esim. lataappa kännykkäsi....oma-aloitteisuutta ja oman järjen/pään käyttöä elämässä tarvitaan aina.

Aikuisten kohdalla tuollaista valvontaa käytetään vain vankeusrangaistuksen korvikkeena (esimerkiksi totaalikieltäytyjät). Suostuisikohan artikkelin kirjoittaja siihen, että työnantaja saisi etäpäivinä jäljittää häntä samalla lailla? Tai puoliso kaiken aikaa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat