Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (3)

Ei auta nuo neuvot, koska yleensä ongelmat ovat ihmisissä syvemmällä, varsinkin isommat sellaiset. Siinä lapsuuden perheessä, ensimmäisissä vuorovaikutussuhteissa. Jos siellä on kohdeltu huonosti, miten sä alat noin vain kunnioittaa itseäsi saatikka toista. Jonkun aikaa kykenee, mutta mitä syvemmälle suhde menee, sen vaikeampaa on ymmärtää metsää puilta, jos oma perusta on hutera.

Mieheni puolustautuu rajusti jos arvostelen tai ehdotan jotain häneen kohdistuvia muutoksia. Kun suurin pelko on yksin jääminen ja vielä lasten kanssa, miten lähteä edes puhumaan asioista. Vaikka välillä tuntuu että elämäni olisi helpompaa ja vähemmän stressaavaa ilman miestäni, toinen aikuinen antaa tiettyä turvallisuuden tunnetta arjessa rahallisesti ja muutenkin.

Vierailija
Mieheni puolustautuu rajusti jos arvostelen tai ehdotan jotain häneen kohdistuvia muutoksia.

Niin puolustautuisin minäkin ja luulen että puolustautuisit itsekin. Toista ei voi muuttaa. Itseään voi muutta. Tietysti jos toisen käytös loukkaa, siitä pitää sanoa. Toivotaan vain, että toinen osapuoli on tarpeeksi fiksu muuttaakseen itse itseään. Sinä et sitä nimittäin voi tehdä, vaikka kuinka haluaisit.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat