Vierailija

Minulle ja miehelleni tulee todella usein riitaa kotitöistä. Riitaa tulee siitä kuinka kotityöt hoidetaan meillä. Olemme työssä käyviä kahden lapsen vanhempia ja siivoamme kerran viikossa. Haluaisimme nyt puolueettoman mielipiteen siitä kuinka sinun mielestäsi olisi järkevämpää hoitaa asia. Eli ns äänestys.

Vaihtoehto x

-Astianpesukone täytetään ihan täyteen, niin että astiat koskevat toisiinsa (mukit ja lasit vierekkäin sikin sokin alhaalle ja ylös) Sitten kone päälle.

-Lattiat mopataan samalla pesuvedellä pyyhkien hiekkainen eteinen ja siitä edeten olohuoneeseen ja keittiöön vaikka pesuvesi olisi harmaata, ei vettä vaihdeta.

-Lakanat vaihdetaan liian usein (kerran vko)

-roskikset täytetään ihan täyteen ja painetaan (litistetään) aina välillä jottei tarvitse viedä niitä ulkoroskikseen,jolloin "mehut usein tiskuu astiaan ja lemu on kuvottava"

Vaihtoehto y

-Astianpesukone täytetään täyteen,mutta jätetään astioille liikkumavaraa ja pidetään lasit kauepana posliinista(ainakin 2cm rako), jos ei mahdu koneeseen niin voi pestä käsin ilman mäkätystä ;)

-Lattiat mopataan puhtaasta likaiseen ja vaihdetaan vesi tarvittaessa uuteen. Eli makuuhuoneet ja olohuone,keittiö, viimeiseksi hiekkainen eteinen.

-Lakanat vaihdetaan kerran viikossa

-Roskikset viedään kun ovat täynnä

Kiitos teille on etukäteen jos jaksatte vastata :D Tästäkin viestistä tuli taas kauhee mäkätys kun näytin puolisolle viestin. Kuinka teillä hoidetaan kotityöt ja ottaako toinen osapuoli asiasta hirveesti paineita?

Kommentit (3)

-Astianpesukone täytetään täyteen siististi. Miksi tuhlata pesuainetta ja vettä pesemällä vajaita koneita täyttämällä ne epäsiististi tai sitten jättää jotain rakoja? eli ei kumpikaan näistä vaihtoehdoista.

-lattian moppaus vaihtoehto Y

-lakanoiden vaihto. en nyt ymmärtänyt, tämä kohta on sama molemmissa? Toisessa lukee vaan että liian usein joten valitsen kohta X eli en vaihda lakanoita kerran viikossa. Lapsen sänkyyn vaihdan melkein päivittäin pissavahingon sattuessa.

-roskikset. Minä käytän kumpaa vaan tapaa riippuen siitä ehdinkö juuri sillä hetkellä viemään sitä roskista eli onko esim. ruuanlaitto kesken tai onko 1 vuotiaan kiipeilyä joku muu estämässä jos poistun paikalta. X/Y, tilanteen mukaan.

Jokainen pesee lattian niin, kuin taitaa, vaihtaa lakanat ja vie roskikset niin usein, kuin kokee tarpeelliseksi. Ihan varmaa on, että riitelemällä ei asia parane, eikä nyt ihan varmana jossain keskustelupalstalla. Jos jälki ei kelpaa, voi itse korjata toisen jäljet. Eivät kotityöt ole teidän perheen ongelma. Menkää yhdessä www.vaestoliitto.fi ja tunnistelkaa sieltä toistenne huomioon ottamuutta ja parisuhteenne ongelmia, korjatkaa ne ja eläkää hyvä elämä toisistanne huolehtien.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat