Lomailetko veneessä, matkailuautossa tai mökissä? Otamme osaa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (4)

Taitaa olla huumorilla kirjoitettu juttu. Tai sitten ei. Omaan perheeseeni kuuluu minun jamieheni lisäksi kaksi alle kouluikäistä lasta. Olemme intohimoisia mökkeilijöitä ja veneilijöitä. Lapset ovat tottuneet mökillä alkeellisiin oloihin ja merellä taas viihtyvät hyvin myös kehnommallakin kelillä. Väitän, että tämä on osittain asennekysymys, sillä me vanhemmat todella rakastamme näitä kahta elämäntapaa ja lapset ovat kasvaneet siihen mukaan. 

Ei kenenkään ole pakko tehdä näitä asioita, jos se saa stressitason nousemaan, mutta olisipa kiva, jos ei kuitenkaan yleistettäisi. Toki reissussakin välillä tulee kaikenlaista kränää, mutta tulee sitä arjessakin. Miksi ihmeessä viettäisimme joka vuosi keväästä syksyyn lähes kaiken vapaa-aikamme veneellä reissaten ja mökillä oleillen, jos emme nauttisi siitä?

Ihme nillitystä. Voihan se tietysti olla kauheaa uusavuttomalle hipsterille, jos joutuu pois ratikkaverkoston ja trendikahviloiden ulottuvilta. Ja ne matkailukulkineet eivät muuten ole lasikuitua. Kannattaa ottaa asioista selvää muutenkin ennenkuin kirjoittaa puutaheinää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat