Seuraa 

Kommentit (2)

Se nyt on niin että moni nainen ei osaa ajatella. Heidän pitää puhua ajattelun sijaan. Hahmottaa maailmaa ajattelun sijaan puhumalla. Kuin sokeat, joiden kädet ja keppi ovat jatkuvat räpätys.

”Miksi silloin on velvollisuus pitää kaikki pään sisällä, jos kerran asian ääneen sanominen on itselle osa sitä ajatusprosessia?”

 

Katsopa asiaa toisen ihmisen kannalta!

 

 

Miksi ihmeessä toisen pitää kuunnella epämääräisiä pölötyksiä, joista ei kuitenkaan saa mitään selvää - koska puhujakaan ei vielä tiedä, mitä oikein tarkoittaakaan - pölötyksiä, joissa jahkataan epäloogisesti puoleen jos toiseenkin. Hermoja raastavaa puuhaa moinen, itseasiassa pölöttäjältä vallankäyttöä ja väkivaltaista käytöstä toista kohtaan! 

 

Jokainen voi käydä oman ajatteluprosenssinsa läpi yksin, vaikka yksin ääneen puhuen, jos ei puhumatta osaa pähkäillä, mitä oikein ajatteleekaan. Tai jos tarvitsee 'kuuntelijan', niin voi käyttää siihen jotain kaltaistansa noin ens'alkuun.

 

Vuoropuhelussa on aina muutenkin ongelmansa, sen verran voisi toista ihmistä kunnioittaa, että miettii vähän jo etukäteen, mitä oikein ajatteleekaan. Jotta ilmaisu olisi mahdollisimman täsmällistä ja tulisi ymmärretyksi oikein!!

 

Kaikkea ei pidä pitää sisällään, mutta kaikkea ei myöskään pidä kaataa toisen niskaan.

 

 

Ja pitää osata myös kuunnella! Oikeasti! Sydämellä! Myös muuta kuin puhetta! Se on kaikkein tärkeintä!

 

Puhumisen sijaan joillakin ihmisillä voi olla muita keinoja tunteidensa osoittamiseen! Ja joskushan puhe voikin olla myös pakoa itse todellisten tunteiden jakamisesta. 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat