Vierailija

Asun lapseni kanssa kahden. Nautin isänä olemisesta suunnattomasti, mutta olisi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa kokemuksia. Olemme asuneet kaksin lapsen alkukuukausista lähtien. Lapsi tapaa äitiä jaksamisen puitteissa, ja toivon kovasti hänen jaksavan tulevaisuudessa paremmin lapsen kanssa. Ongelmaksi on muodostunut se, että olen paikoin yksinäinen. Ystäväni eivät ehdi nähdä minua omilta kiireiltään, tukiverkostoni on erittäin suppea, syystä että osa sukulaisistani asuu pidemmällä ja osa suvustani on riidoissa jostain perintökiistasta, mikä on omasta mielestäni toissijaista. Olen siis ajautunut tilanteeseen että koen voimakasta yksinäisyyttä ja pettymystä kun rakkaat ihmiset kaikkoavat jonnekin. Viimesuhteessani olin liian kiltti ja tulin poljetuksi täysin, olin kodin hengetär joka hoitaa lapsen ja otin puolisoltani kaiken hänen pahan olon niskoilleni. En ollut silti koskaan hyvä tai muuta kuin ihmisenpaska. Jännä että ajauduin tälläseen suhteeseen ja osaan, johtuu varmasti siitä että isäni oli väkivaltainen kun olin pieni ja satutti minua,sisaruksiani ja äitiäni. Äitini ei antanut minulle huomiota vaan oli aikalailla väliinpitämätön. Yritin saada äidiltäni huomiota keinolla millä hyvänsä, koska olin pieni enkä osannut omaa pahaa oloani vielä jäsennellä ja oloni oli turvaton. Samaan aikaan haluasin pitää äitistä huolta ja hän latasi minuun häpeää ja tunnetta että äidille tulee paha mieli jos en tee sitä ja tätä, tai jos olen sellainen tai tälläinen. Mutta nämä asiat käsittää vanhempana, enkä ala nuoruuttani syyttämään kaikesta vaan kannan vastuun nykyhetkestä.

Minulla on erittäin vähän vapaata ja haluaisin löytää ns.kirjeenvaihtokaverin. Tosin voitaisiin kirjoitella s.postilla.

En etsi nyt uutta kumppania mutta en sulje etteikö se olisi mahdollista.

Minun kanssani voi keskustella lähes mistä vaan. Luen paljon kirjoja ja olen utelias.
Luonto on lähellä sydäntä, tykkään myös urheilla, tosin ajan puutteesta johtuen ei ole vähään aikaan ehtinyt/jaksanut erityisen paljon liikkua. Lapsista voimme keskustella. Voimme mahdollisesti rajata keskustelun johonkin tai puhua ihan kaikesta, miten vain tahdot.

Olen vähän alta 3kymppinen, suhteellisen herkkä ja osaan puhua tunteistani erinomaisesti. Minun kanssa voi keskustella ilman häpeää.

Katsotaan johtaako tämä suppea teksti mihinkään ! :)

-ap

Kommentit (8)

Kuulostat kivalta tyypiltä, mutta olen jo N40+ ja lapsikin kohta aikuinen. Ihana että jaksat huolehtia lapsestasi yksinkin. Sama kohtalo on ollut mullakin, oli pakko erota, kun toisesta vaan ei ollut perhe-elämään. Juominen oli hänelle tärkeämpää. Silti tunnen itseni ihan onnekkaaksi. Elämässä on muutakin kuin yksi epäonnistunut ihmissuhde. Ihmisenpaska-propaganda ei uponnut muhun, kun omin silmin näkee kuka onnistuu, ja kuka ei, kuka tuottaa vain pahaa oloa muille ja itselleen. Utelias elämänasenne täälläkin.

Lapset on mulle kaikki kaikessa. Muhun se ihmisenpaska-propaganda upposi oikeen kunnolla, koska herkästi syytän itseäni. Valitettavasti, mutta tästähän voi oppia pois. Juu, mullakin silmät alkoi aukeamaan ihan kunnolla jossain vaiheessa, ettei vika olekaan minussa. Mutta suuri pettymys se silti on kun rakkaan ihmisen menettää, en usko kenenkää tahtovan rakkaalleen tai lapselleen pahaa, hyvin usein kysymys on mt-ongelmista tai puhtaasta tietämättömyydestä tai kiivaudesta. En tiedä, olisin varmaan vieläkin tässä suhteessa jos ei lapsen hyvinvointi olisi uhattuna, siinä meni selkeä raja. Ja myös tottakai siinä ettei minuakaan voi tuhoavasti polkea epäkunnioittavalla käytöksellä. Sitä kai aina pohjimmiltaan tahtoo ymmärtää toista ja uskoa toisen kehitykseen, mutta siinäkin tulee mitta vastaan. Toivon lapseni äidin toipumista, mutta on eri asia uskonko siihen enää itse.

Ero oli ainoa looginen ratkaisu meidän kohdalla, jotta lapsi ja minä voisimme voida hyvin. Erotyön jälkeen alkanut taas maailma saada sävyjä. :)

Tärkeää on tietää mitä tekee ja että toimii oikein. Valitettavasti siinä voi upota suohon jos itseään katsoo vääristävän pelin kautta, eli nielee kaiken mitä alistava ja mitätöivä kumppani syöttää.

Lapsi on mulle tärkein asia elämässä, mutta jotta olisin tasapainossa vanhempana, niin pidän huolen että elämässäni on muutakin kuin lapset. Ihana ihmetellä lapsen kanssa maailmanasioita uudestaan, tulee sellanen olo et maailma on ihmeellisempi paikka kuin mitä minun aikuisen aivot asioista ajattelevat. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lapset on mulle kaikki kaikessa. Muhun se ihmisenpaska-propaganda upposi oikeen kunnolla, koska herkästi syytän itseäni. Valitettavasti, mutta tästähän voi oppia pois. Juu, mullakin silmät alkoi aukeamaan ihan kunnolla jossain vaiheessa, ettei vika olekaan minussa. Mutta suuri pettymys se silti on kun rakkaan ihmisen menettää, en usko kenenkää tahtovan rakkaalleen tai lapselleen pahaa, hyvin usein kysymys on mt-ongelmista tai puhtaasta tietämättömyydestä tai kiivaudesta. En tiedä, olisin varmaan vieläkin tässä suhteessa jos ei lapsen hyvinvointi olisi uhattuna, siinä meni selkeä raja. Ja myös tottakai siinä ettei minuakaan voi tuhoavasti polkea epäkunnioittavalla käytöksellä. Sitä kai aina pohjimmiltaan tahtoo ymmärtää toista ja uskoa toisen kehitykseen, mutta siinäkin tulee mitta vastaan. Toivon lapseni äidin toipumista, mutta on eri asia uskonko siihen enää itse. Ero oli ainoa looginen ratkaisu meidän kohdalla, jotta lapsi ja minä voisimme voida hyvin. Erotyön jälkeen alkanut taas maailma saada sävyjä. :) Tärkeää on tietää mitä tekee ja että toimii oikein. Valitettavasti siinä voi upota suohon jos itseään katsoo vääristävän pelin kautta, eli nielee kaiken mitä alistava ja mitätöivä kumppani syöttää. Lapsi on mulle tärkein asia elämässä, mutta jotta olisin tasapainossa vanhempana, niin pidän huolen että elämässäni on muutakin kuin lapset. Ihana ihmetellä lapsen kanssa maailmanasioita uudestaan, tulee sellanen olo et maailma on ihmeellisempi paikka kuin mitä minun aikuisen aivot asioista ajattelevat. :)

-ap

yhisä74

Moi!

Olen kans yh isänä 8 v tyttärelleni ja olen kohta kaksi vuotta opetellut hoitamaan kaikki asiat yksin.

Tiedän asioiden hoitamisen hankaluuden kun ns, vapaa-aikaa ei ole.

Samaan aikaan opiskelen itsekkin monimuotokoulutuksessa uuteen ammattiin ja aikataulutus aiheuttaa ongelmia, mutta onneksi täällä lastensuojelussa on mieskin joka ymmärsi tilanteeni ja sain hoitopaikan tyttärelleni koulupäivien ajaksi.

Mutta nauti kun saat nauttia joka päivä lapsistasi ja opit aina jotain lisää, ja kaikki me sinne pyykkivuoren sekaan haudaudutaan joskus.

Helinä

Minä olen suhteessa miehen kanssa joka näkee asioissa synkkiä puolia ja juuri sitä omaa pahaa oloa purkaa. Tunnen oloni välillä tosi voimattomaksi ja surulliseksi kun hänen kommenteista huokuu negatiivisuus eikä iloisuutta huomaa kommenteista. Välillä tulee alentavaa puhetta. Meille syntyy lapsi muutaman kuukauden päästä ja pelkään todella paljon miten tulen jaksamaan. Yksin jäisin täysin täysin jos lähtisin suhteesta. Hyvin huono tukiverkko minullakin, eikä ystäviä pahemmin. Kaiken lisäksi kun lapsen syntymä näin lähellä tuntuu hyvin vaikealta lähteä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat