Mistä löytyisi FAKTAA Euroopassa myytävien juustojenraaka-aineiden pastöroinnista?

Vierailija

Onko kaikki vähittäiskauppaan hyväksytty juusto tehty pastöroidusta maidosta vai VAIN ja AINOSTAAN Suomessa ja Ruotsissa Valion ja Arlan juustot?Entä muut meijerituotteet, voiko esim. Lidl:ssä olla myynnissä vaikka jäätelöä, joka olisi tehty raakamaitoon?

Kommentit (3)

mutta faktana: Kaikki Suomessa myytävä juusto ei ole tehty pastöroituun maitoon. Kävin tänään juuri juustomyymälässä erikseen pyytämässä juustoja, jotka ovat pastöroituun maitoon tehtyjä. Heillä on useita juustoja, joista mainitaan erikseen, että tehty raakamaitoon.Muistelen vastaavan merkinnän nähneeni myös ihan ns. tavallisessa kaupassa myynnissä olevissa juustoissa.

Jostakin kyllä, mutta kaikkeen ei voi luottaa.Jos olet raskaana, niin älä osta niitä kypsentämättömiä juustoja tai maitotuotteita, joista et ole varma.

joku ranskalainen tiesi kertoa joku aika sitten että kaikki juusto ranskassakin tehdään nykyään pastöroidusta maidosta. ei siksi että ranskaliaset haluaisivat, vaan koska monet muut euroopan maat sitä vaativat, ja niinpä he sen mukisematta tekevät koska haluavta toki fiksuina pitää kiinni siitä vientimyynnistä mitä heillä jo juustojen osalta on.tiedä sitten miten totta tuo on, mutta saattaapi ollakin täyttä totta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat