Mikä mauste siinä glögissä voi aiheuttaa keskenmenon??

Vierailija

Mietin että jos löytäisin glögiä ilman sitä maustetta

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

kun takana on useampi keskenmeno, ja en ole raskauksien aikana glögiä juonut? APUA, se voi siis tulla jostain muustakin.. ? Maidosta?Rennompaa raskautta!

Vierailija

ja inkiväärirohdosvalmisteet on ilmeisesti kielletty raskaana olevilta varmuuden vuoksi, kun niitä ei ole riittävästi tutkittu (kuten monet muutkin rohdosvalmisteet, joissa on käytetty ainesosia, jotka ruokana kuitenkin ovat täysin sallittuja). Jos mielenrauhasi vuoksi et halua inkivääriä nauttia, jätä nauttimatta.

Vierailija

Vastuutonta menoa....Kaikille raskaana oleville litetaan kestokanyyli ja sitten käydään raskaana olevien "ruokinta-asemalla" nauttimassa ravintoaineita kanyylin kautta ja lääkäri valvoo tietysti. Älä suostu "ruokintaa" vain sairaanhoitajan ja vielä pahempaa lähihoitajan läsnäollessa. Muista siis aina vaatia lääkäri ja mielellään kovaäänisesti.

Vierailija

30. kerralla niitä on jo kaksi paikalla...ettei vain tule mitään komplikatioita siitä tosi isosta värinäytöstä. Tosin sekin tutkitaan, joka kerta ihan proffatasolla. Ne proffat tuodaan yksityiskoneella piilaaksosta siis Ameriikasta asti.

Vierailija

Mutta mikähän mauste siinä glögissä voisi aiheuttaa allergisenreaktion?Kävin nimittäin ystäväni kanssa Roberts coffeessa glögillä ja suklaakakulla, kun tulin kotiin imetin lasta (2kk) ja parin minuutin päästä vauvalle nousi kamala ihottuma poskiin ja peppuun. Ja mitään muuta en ollut syönyt siinä välissä kuin sen glögin ja suklaakakkua joten jokin aine niissä aiheutti vauvalle tuon. Nyt olen pari päivää miettinyt että mikähän aine se nyt sitten oli jotta voin jatkossa sitä välttää.

Vierailija

Meinasin kuristaa kälyni, joka vouhotti, että miten voin raskausaikana syödä fetajuustoa tai kakkua, jossa on ruokalusikallinen rommia. Ja nyt joku etsii glögistä maustetta, jolla saa keskenmenon? MISTÄ NÄMÄ JUTUT TULEVAT? Missä on maalaisjärki, haloooooooooo????

Vierailija

virallisten tahojen tekemiä ja raskaana olevien kokoamia. Yhdessäkään ei mainita inkivääriä, jota muuten on myös piparkakuissa.Lainaus:

Neuvolaan ei voi soittaa tänään

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat