Vierailija

Mietin että jos löytäisin glögiä ilman sitä maustetta

Kommentit (25)

kun takana on useampi keskenmeno, ja en ole raskauksien aikana glögiä juonut? APUA, se voi siis tulla jostain muustakin.. ? Maidosta?Rennompaa raskautta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja inkiväärirohdosvalmisteet on ilmeisesti kielletty raskaana olevilta varmuuden vuoksi, kun niitä ei ole riittävästi tutkittu (kuten monet muutkin rohdosvalmisteet, joissa on käytetty ainesosia, jotka ruokana kuitenkin ovat täysin sallittuja). Jos mielenrauhasi vuoksi et halua inkivääriä nauttia, jätä nauttimatta.

Vastuutonta menoa....Kaikille raskaana oleville litetaan kestokanyyli ja sitten käydään raskaana olevien "ruokinta-asemalla" nauttimassa ravintoaineita kanyylin kautta ja lääkäri valvoo tietysti. Älä suostu "ruokintaa" vain sairaanhoitajan ja vielä pahempaa lähihoitajan läsnäollessa. Muista siis aina vaatia lääkäri ja mielellään kovaäänisesti.

30. kerralla niitä on jo kaksi paikalla...ettei vain tule mitään komplikatioita siitä tosi isosta värinäytöstä. Tosin sekin tutkitaan, joka kerta ihan proffatasolla. Ne proffat tuodaan yksityiskoneella piilaaksosta siis Ameriikasta asti.

Mutta mikähän mauste siinä glögissä voisi aiheuttaa allergisenreaktion?Kävin nimittäin ystäväni kanssa Roberts coffeessa glögillä ja suklaakakulla, kun tulin kotiin imetin lasta (2kk) ja parin minuutin päästä vauvalle nousi kamala ihottuma poskiin ja peppuun. Ja mitään muuta en ollut syönyt siinä välissä kuin sen glögin ja suklaakakkua joten jokin aine niissä aiheutti vauvalle tuon. Nyt olen pari päivää miettinyt että mikähän aine se nyt sitten oli jotta voin jatkossa sitä välttää.

Meinasin kuristaa kälyni, joka vouhotti, että miten voin raskausaikana syödä fetajuustoa tai kakkua, jossa on ruokalusikallinen rommia. Ja nyt joku etsii glögistä maustetta, jolla saa keskenmenon? MISTÄ NÄMÄ JUTUT TULEVAT? Missä on maalaisjärki, haloooooooooo????

virallisten tahojen tekemiä ja raskaana olevien kokoamia. Yhdessäkään ei mainita inkivääriä, jota muuten on myös piparkakuissa.Lainaus:

Neuvolaan ei voi soittaa tänään

kun oli varmaan ollut lämpiämässä pöydällä useita tunteja.Söin kylläkin eilen pitsaa, jossa oli homejuustoa, mutta varmistin tarjoilijalta että se juusto on suomalaista.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat