Kuinka pian sopimattoman ruoka-aineen jälkeen pylly voi punoittaa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli meillä 11kk vauva jolla suolioireista vilja ja maitoallergiaa, mutta nyt kaksi kertaa kakan myötä lehahtanut myös pylly aivan tulipunaiseksi niiltä kohdin johon kakka on osunut. Pidetään aika tarkkaa ruokapäiväkirjaa ja ensimmäisellä kerralla tyttö söi aamulla vähän tomaattia ja jo heti päivällä (siis muutaman tunnin päästä) pylly punoitti kakan myötä kamalasti. Eilen taas söi hitusen satsumaa iltapäivällä ja illalla taas punoitus. Eli voikohan reagoida noin nopeasti vai onko vain jotain muuta kuin allergiaa? Kuitenkaan neidin suoli ei ole vilkkaimmasta päästä joten tuskin noin pian mikään varsinaisesti läpi ehtii mennä..? Muuta erikoista/poikkeavaa ruokavaliossa ei ole kummankaan punoituksen lähipäivinäkään ollut...Oisko jollain viisaammalla kokemusta? Kiitos jo etukäteen! :)

Kommentit (2)

eli ennen kuin kakka on edes ehtinyt tulla... tosin kakkaaminen kyllä vielä pahentaa tilannetta. Sekä tomaatti että satsumahan kuuluvat molemmat histamiininvapauttajiin, eli aiheuttavat herkästi oireita ja kuuluvat ykkösluokan ruoka-aineisiin.

Oireet ovat tulleet parin tunnin päästä, harvoin yli neljää tuntia kestänyt. Kakka haissut erilaiselle pahalle, kuin normaalisti, iho ihan tulipunaiseksi palanut...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat