Ystäväni ikäloppu äiti posahti vielä paksuksi 42-vuotiaana.

Vierailija

Vai vasta äidiksi tultuasi muuttunut noin rääväsuiseksi?

Kommentit (6)

Vierailija

Minä paukahdin paksuksi 40-vuotiaana kolmen ison koululaisen äitinä. En hysterisoi mistään ja aijon vauvankin hylätä koti-isän hoiviin, vaikka isompien lasten kanssa olin kotona vuosikaudet. Vanhat homeiset rattaat saavat kelvata ja ne isommilta jääneet ryysyt joita en ole kehdannut myydä tai lahjoittaa kenellekään.

Vierailija

Oli pakko saada vielä rakkauden hedelmä kolmen täysi-ikäisen lapsen lisäksi, kun oli uusi rakkaus vanhalla iällä löytynyt. Se, mikä kuitenkin ihmetyttää on se, että tämä kokenut äiti muuttui aivan hysteeriseksi raskaaksi tultuaan. Pelkäsi kaikenlaista, lopetti kissan, monet harrastukset ja huseerasi enemmän kuin muiden lasten aikana konsanaan. Miksi aiemmin terve äiti käyttäytyy näin sairaasti myöhempinä vuosinaan?

Vierailija

ikäloppu on 42-vuotias???Hyvällä tuurilla tämän ikäinen on elämänsä puolivälissä. Ilmeisesti tämä rouva on tullut todella nuorena äidiksi, siis jos kerran on kolmen täysi-ikäisen äiti jo tämän ikäisenä...T: Nuorekas 42-v. ja kolmen lapsen äiti (vanhin 12v, nuorin 2v)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat