Vierailija

Siis voinko kieltää neurologia lukemasta yksittäistä neuropsykologin lausuntoa, vai koskeeko kielto aina vaan eri hoitopaikkojen välistä tiedonsiirtoa?

Kommentit (2)

Käsittääkseni koskee eri laitoksien tietoja, esim. terveyskeskus, sairaala, yksityislääkäri. Periaatteessahan jos menet esim. sisätautilääkärille, ei hänellä ole mitään syytä lukea neuropsykologin lausuntoa, vaikka pääsy siihen olisikin, mutta neurologin työhönhän tuo neuropsykologin lausunto kuuluu - miksi haluat kieltää sen? Ehkä olisi hyvä kertoa vastaanotolla, miksi koet, että siinä on jotain väärää tietoa tms.... Jos oikeasti ko. lausunnossa on mielestäni jotain väärää, loukkaavaa tms. voit pyytää maininnan tästä lausuntoon.

mutta en ymmärrä miksi niin pitäisi tehdä. Jos lääkäri tietoja menee lukemaan hänellä on ihan varmasti hyvä syy, siis sinun parhaaksesi. En usko, että yhdelläkään lääkärillä olisi aikaa/mielenkiintoa lukea potilaista ylimääräistä tietoa. Hyvä jos ne "pakolliset" tiedot jaksaa lukea (Aika usealle saa selittää kaiken alusta alkaen vaikka samat tiedot voisi lukea potilaspapereistakin, eikö?).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat