Mikä hyvä kuumemittari?

Vierailija

Nyt käytössä tavallinen digitaalinen, mutta miettiny että olisko korvakuumemittari hyvä kun on pieni lapsi.

Kommentit (6)

Vierailija

siis tarkoitan sitä kun esim. mittaat digitaalisella kainalosta ja kuumetta on 37,5, paljonko näyttää korvamittari ja infrapunamittari otsasta...

Vierailija

varsinkin pienellä lapsella pieninkin vaikku korvassa antaa vääriä tuloksia. Hain apteekista lapsille tarkoitetun, limakalvoilta mittaavan mittarin, kestää 9s mittaus ja ja tulos on varma. Tuolla pystyy mittamaan ainoastaan limakalvoilta, eli ihan pieniltä pepusta ja isommilta suusta. Hyvin lapset kyllä oppivat tuon suusta mittauksen ja korvamittaria ei ole sen jälkeen enää käytetty.Lisäksi korvatulehduksessa korvamittaria ei voi käyttää, sattuu liikaa.

Vierailija

kaipailen, kun nyt oltu viikko kuumeessa, 4 eri mittarilla mitattu ja lukemat aivan eri planeetoilta. Eikä mitään halpismittareita ja käyttöohjeetkin luettu moneen kertaan :(

Vierailija

Omron Gentle Temp 510, korvakuumemittari. Nopea ja kätevä, sopivan kokoinen ja kohtuu hintainen, nykyään muistaakseni n.45e. Tätä suosittelen! :)

Vierailija

ja otsakuumemittari... molemmat hyviä... tossa korvamittarissa miinuspuoli on nettä niihin pitää aina vaihdella sitä suojusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat