Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olenpa nyt kiinnittänyt huomiota siihen, että täällä palstalla olevat eivät varmastikaan juurikaan arvostaisi minua, mutta kysynpä kuitenkin.. sillä- olen 23

- minulla on 2 lasta

- lapseni ovat poikia. Olen kyllä huomannut tuolla puistoissa ja kerhoissa, että tyttölapsia arvostetaan enemmän kuin poikia.

- lapsillani ei ole reimatekkejä eikä muitakaan merkkivaatteita. Tästäkin olen kuunnellut kommentteja tuntemattomiltakin ihmisiltä.

- emme omista asuntoa. ("Siis miten joku voi asua vuokralla?")

- menemme jouluksi vanhempieni luo.

ja mitäköhän muuta...Mutta ihan tosissaan haluisin tietää, tekevätkö nämä seikat minusta niin mahdottoman huonon ihmisen ja äidin?

Kommentit (2)

* minä olen 22

* 1 lapsi, poika

* meillä on merkkivaatteita mutta myös "merkittömiä"

* vuokralla asumme, vieläpä kerrostalossa (apua!)

* joulu on meillä, minä teen 99% valmisteluista yksinIkä ei kerro läheskään aina koko totuutta. On minullekin sanottu päin naamaa että edustan sitä vähemmistöä, joka on kunnon äiti jo nuorena, mutta siihen en usko päivääkään. En nimittäin tunne yhtäkään parikymppistä äitiä joka ei pitäisi hyvää huolta lapsestaan/lapsistaan. Koko lapsuuteni omakotitalossa asuneena voin myös kertoa että minua ei kiinnosta pätkääkään sellainen elämä enkä koe tarvetta omistaa kaiken ympärilläni.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat