Miten open kannattaa pitää vanhempainvapaansa?

Vierailija

Hei!Olemme ajatelleet seuraavanlaista systeemiä - antakaa vinkkejä, jos keksitte jotakin fiksumpaa :-) Lapsi syntyy loppukesästä- äitiysloma normaalisti + isyysloma 3 viikkoa

- vanhempainvapaa äiti pitää, paitsi isä aloittaa 12 vrk ennen sen loppua ja pitää isäkuukauden - äiti menee työhön kuukaudeksi ja saa sitten "reilusti" kesän ajalta täyttä palkkaa ja jatkaa syksyllä taas hoitovapaallaTuleeko näin huomioiduksi kaikki järkevästi? Esikoisen kanssa olin vielä eri ammatissa ja siksi nämä mietityttävät,,Kiitos!

Kommentit (6)

Aika hankala töihinpaluuajankohta tuo toukokuu kun sinulla kumminkin ajatuksena jäädä hoitovapaalle elokuussa. Äitiysloma+vanhempainoloma+hoitovapaa ja sitten kesäkuun alusta töihin (siis oikeus siihen) ja sitten jatkat taas hoitovapaalla elokuussa. Ainakin Helsingin kaupungilla hoitovapaata saa siis pitää kahdessa jaksossa eli keskeyttää töihin paluun takia kerran eli sinun tapauksessasi juuri tuo kesä.

toukokuu töissä kuulostaa pahalta, meillä ainakin se on kaikkein raskain kuukausi, toisaalta silloin kerrataan, testataan ja arvostellaa kevätlukukauden asiat, joten voi olla sitäkin hankalampaa jos ei ole ollut töissä. Ei tee myöskään hyvää työyhteisön kannalta ajateltuna.

En yrittäisi tehdä noin.

Meillä jätimme isäkuukauden käyttämättä juuri siksi, että olisin palannut toukokuuksi töihin eli en voinut sitä tehdä:) Kesäksi sitten töihin, niin lapset saavat koko lukuvuoden pitää saman open.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat