Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

maailmanlopusta

Vierailija

ehkä maailmanloppu tarkoittaa ihmisten "itsekeskeisen mielen" loppua ja ihmisistä tulee ns. valaistuneita. silloinhan koko maailma muuttuisi. ja tulisi loppu "pahasta"

Kommentit (4)

Vierailija

joko ihmiset tuhoaa itsensä tai he "nousevat korkeammalle tasolle" voisimpa melkein sanoa että maailman "täydellisen hyvyyden" takia.

sen jälkeen ihmiset elävät kaikkea ihan kaikkea kunnioittaen, näkevät asiat ja elämänsä ja maailman selkeänä, ilman mielen pakonomaista hälinää. ja ovat itse ohjaksissa, eivätkä mielensä ohjattavissa. ihminenhän on itse itsensä ja lajinsa pahin vihollinen, näin ei enää silloin olisi, vaan ihminen katsoisi kaikkea rakastavasti. esim. ihmisen mieli ei enää arvostelisi, vaan toimisi tai antaisi asian olla. ihmiset eläisivät rakkaudesta ja kiitollisina olemisesta, ihmiset eläisivät tässä hetkessä ilman mielen kehittelemiä ongelmia.

maapallolla tapahtuisi suuria muutoksia, ihmiset eivät enää saastuttaisi maailmaa missään muodossa.

Vierailija

se on jumalallinen väliintulo, meissä jokaisessa on sisimmässään tämä jumalallisuus. ihminen on syvimmiltään hyvä, miksi maailman kaikkeus loisi jotain pahaa? miksi mielestäsi maailma on täynnä pahuutta? sen takia että mieli luo sen pahuuden. mitä pahuutta on ilman ihmisten sairasta mieltä? sairaalla mielellä tarkoitan ihan "normaalin" ihmisen mieltä, joka kehittelee kaiken maailman ongelmia päänsä sisällä.

ihmisen mieli on kovin monimutkainen, mutta sen avulla me voimme tulla tietoisiksi tästä maailmankaikkeuden ihmeellisestä voimasta. nyt se on eksynyt, mutta näin ei voi jatkua enää kovinkaan pitkään, on tultava muutos ja muutos tulee joka tapauksessa "valaistuu" ihminen tai ei. maailma jatkaa kulkuaan jos ihminen ei siihen sopeudu, niin ihmiset kuolevat sukupuuttoon. tätä on ehkä vaikea kuvitella nyt, mutta kuvitteleppa että tulemme jatkamaan näin eloa täällä..

ihmisten hulluus menee äärimmäisyyksiin, ihmiset tuhoavat itsensä ellei tapahdu muutosta. jeesuskin välitti tätä sanomaa kansalle. oleellisin asia täällä on oleminen, tässä hetkessä eläminen.

Vierailija

Mutta miten tämä valaistuminen tapahtuisi? Minkä voiman avulla tai mistä syystä? Entä mitä sitten tapahtuisi? Jatkuisiko maapallolla elo kuten ennenkin tai tietysti hitusen parempana kun itsekkyys loppuisi?t. Krisitinuskon oppien mukaiseen "maailmanloppuun" uskova:)

Vierailija

En usko pätkääkään, että yhtäkkiä pahuus katoaisi ilman jumalallista väliintuloa. Ihminen on itsessään paha, ei se noin vain katoa yhtäkkiä. Ei maailmakaan ole sitäpaitsi hyvä, päinvastoin! Maailma on täynnä pahuutta.Oikeasti en ymmärrä ap sinun kovin epärealistiselta kuulostavaa ajatustasi.

Uusimmat

Suosituimmat