Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (15)

Kestän, naurattaa vain, kun yksi lapseton ystäväni arvostelee milloin mistäkin ja kyseenalaistaa tekemiäni valintoja ja päätöksiä. Aina ajattelen, että katsotaanpa sitten kun sinä olet äiti...

arvosteluja on kyllä tullut kun aina joku besserwisser tietää, miten autistista lasta pitäisi kasvattaa paremmin. Tai ainakin luulee tietävänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta tottakai närkästyn, jos tullaan aiheettomasti arvostelemaan. On sen verran henkilökohtainen asia nimittäin. Ihan samalla tavalla närkästyisin vaikka siitä, jos joku tulisi sanomaan, että oletpas lauta tai persees on ihan julmetun kokoinen. Tiedän, että kumpikaan väite ei pidä paikkaansa, mutta on se nyt aika törkeää tulla tuollaista laukomaan!Noh, eipä ole vielä kukaan ikinä mitään noista sanonut tai arvostellut, joten spekulointia kaikki tämä. :)

Jos en ole pyytänyt, ja arvostelija ei tiedä yhtään mistä puhuu, niin se vituttaa tottakai. Jos taas osuu oikeaan, niin sittenpä oli varmaan syytäkin ottaa arvostelu vastaan. Yleensä ottaen reaktioni on kuitenkin "suksi vittuun jos en ole pyytänyt neuvoja".

Lapseton sukulaisnainen tulee aina aukomaan päätään kaikesta; milloin on vääränlaiset vaatteet lapsella, milloin hän menee piloille siitä että lohdutamme kun itkee jne. paskaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat