Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen aamulla herättelin kymmenvuotiasta poikaa kouluun, tuntui lämpimältä ja mittasin kuumeen - 38.7. Poika jäi tietenkin kotiin ja nukkui koko päivän. Välillä oli aika huonovointinen, ei oksentanut kuitenkaan vaikka vaikutti siltä että lähellä oli. Iltapäivällä lämpöä oli 37.0. Illalla taas nousi 38.3.Tänä aamuna poika heräsi pirteänä, ei kuumetta (36.1) ja on touhunnut ihan tavallisesti, söikin. Nyt pari tuntia sitten alkoi valittaa vilua ja hetken päästä kuumetta oli 39.0. Nyt poika nukkuu sohvalla kahden peiton alla.Yskää on vähän, ei muita oireita.Kellään samanlaista? Huolettaa kun poika ei yleensä sairastele.

Kommentit (7)

illalla kuumetta liki 39 ja kamala yskä ja kuume laskee ja sit taas nousee ja eilen alkoi sitten ripuli:( niin ja nyt vielä 38.3 kuumetta..

Kiitos vastanneille!

"kiva" kuulla että tätä on muillakin, onkohan influenssaa sitten? Saattaa mennä meidän joulusuunnitelmat uusiksi jos tämä tarttuu sisaruksiinkin - luultavasti tarttuu jos kerta aikuisetkin tähän sairastuu. Oli tarkoitus viettää joulu veljeni perheen kanssa ja he ovat lähdössä heti joulun jälkeen matkalle joten ei kiva jos heille tarttuu :-/.Tervettä joulua kaikille!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kurkku kipeä, yskää, kuumetta iltaisin 38 tienoilla, päivisin vaikutti terveeltä eikä ollut kuumetta. Tauti kesti tasan 4 päivää. Päivällä olin aina sitä mieltä, että huomenna kouluun, kunnes illalla mittarin lukemat kohosi huippuun.

Liittyikö kakkosen lasten sairastamiseen tuota huonovointisuutta? Entä veikö tauti mehut niin ettei potilas jaksanut mitään muuta kuin nukkua?ap

Meillä just 7v. poika sairasti tuon saman taudin, ei myöskään sairastele paljon. Kuume nousi ensin yli 39 ja poika olikin tosi sairas. Mukana tuli yskä joka varsinkin iltaisin yltyi sellaisiksi yskänkohtauksiksi että poika oksensi samalla. Tätä kuumeilua kesti viikon verran; aamulla ja päivällä ei kuumetta, virkeä ja ruoka maistui. Illalla nousi kuume ja kipeänä yskiskeli. Oli viikon poissa koulusta. Parani kun sai antibiootin vaikkei selkeää tulehdusta löytynytkään. Yskä jatkui vielä pidempäänkin. Älä huolehdi. :))

Ja veto pois oli kyllä pojalla. Makoili sängyllään ja nukahteli vähän väliä. Todellisena karkkihiirenä ei mikään makeakaan maistunut jolloin viimeistään tiesi että ei ole ihan terveenä. ;))

Ensin 7-v:llä kuumetta vaihdellen ja päänsärkyä & huonovointisuutta 2v, kolmantena oksensi mutta oli kuumeeton ja siitä sitten parani. Viikon sisällä kumpikin vanhempi yhden illan 38 kuumeessa (hyvin harvinaista kummallekaan meistä) lihas- ja päänsärkyä ja huonoa oloa. Päivän levolla meni ohi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat