G: Minkämerkkisiä lastenvaatteita? Paras hinta/laatusuhde?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Pitää vielä sanoa, että Lindexin yksiväriset ja raidalliset kestää hyvin, mutta printtipuserot/bodyt haalistuu ihan kauheasti. Tutta on ihan omaa luokkaansa surkeudessa, en koskaan enää osta uutena. Lego muuten hyvä, mutta meidän poikien päät ei meinaa mahtua kaula-aukoista.

Vierailija

todella todella hyvät vauvanbodyt! olemme kierrättäneet KappAhlin Kaxs-bodyja sukumme eri vauvoilla jo vuosia ja ne eivät tunnu kärsivät pesusta ja kulutuksesta. Kankaat ovat ihanan napakoita ja kuosit raikkaita.

Vierailija

Lemppareita ovat Gymboree, Gap ja Next mitkä ovat mielestäni tosi laadukkaita eivätkä kovin kalliita. Suomessa myytävistä tykkään P.oP, tosin en niin välitä retrojutuista mitä siellä on tosi paljon. Myös Lindex ja H&M ovat ihan ok laadullisesti.

Vierailija

Eiköhän jossain H&M:llä saata olla ihan paras hinta-laatu-suhde. Itse tykkään värikkäistä örkittömistä ja meillä paljon Minymoa, MeToota, Espritiä ja Benettonia esimerkiksi.

Vierailija

Benettonin ongelma on tosiaan kirjava laatu - osa tuottesta on tosi hyviä, osa ihan riepuja. Se tosin suht hyvin korreloi hinnankin kanssa, mutta silti ärsyttää ettei merkki ole johdonmukainen.

Vierailija

Alessa olen maksanut niistä 2.90-4.90 € raidoilla ja ilman. Kolmen leikki-ikäisen pojan käytön jälkeen ovat kuin uusia. Vielä kun löytäisi yhtä kestäviä housuja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat