Vierailija

.

Kommentit (6)

...kampauksen? pojalla suora, tuuheahko hieno hius. Osaisko kotona leikata, jotenkin sellasen "vuollun" näköseks?Tuntuu et kaikilla muill aon lyhyt tukka...

On varmasti ainoa pitkähiuksinen poika luokallaan ja ehkä koko koulussa. Ei taida olla enää muotia pitkät hiukset.

Hänellä on suorat aika hennot hiukset. Jotka näyttää aina hieman rasvaisilta, vaikka olisi juuri pesty. Etuhiukset ei mene silmille, koska on sellaiset pyörteet tuossa otsalla, että menee luonnostaan sivuille. Etuhiukset ulottuu suunnilleen silmien alapuolelle. Takahiukset peittää juuri ja juuri niskan. Korvien kohdalta pitenee tasaisesti etuhiuksista takahiuksia kohti tai jotain sinnepäin.

Ei ole varmaan mikään muodikas leikkaus.Haluaisin leikata hänen hiuksensa, mutta tosi ehdoton asian suhteen. Enkä halua pakottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

liukas, paksu suora tukka (meillä kummallakaan ei ole järin suomalainen geeniperimä), hiukset on leikattu otsasta niin, että silmät näkyvät ;) mutta kulmakarvat ei tällä hetkellä paljoakaan, ja sitten otsatukan jälkeen tukka menee "rinteenä alaspäin" ja on takaa pyöreähkö. Tällainen "malli" on itse leikattu, kerran leikattiin kampaajalla lyhyeksi ja oli kullä niin orvon näköinen kaveri :(Ei varmaan olisi "perussuomalaisella" hiuksella kovin imarteleva malli, mutta tällä pojalla liikkuva ja muodokas. Haluaisin kasvattaa tukan "sivulle" mutta on niin liukas, ettei taida onnistua? Eli siis jakaus keskelle. Eikä ehkä soralla niin hyvännäköinen, muutamia kiharia tukkia vaan sellaisena nähnyt.Meillä ei siis ole PITKÄ tukka vaan pojalle pitkä...

Pojilla on paksut ja hieman kihartuvat hiukset. Pojat käy parturissa 2-3 kertaa vuodessa, ja silloin parturi leikkaa muodikkaat kampaukset.Kuukausittain leikkaan hieman päältä hiuksia, joten koskaan ei ole hiukset silmillä. En leikkaa hiuksia ainoastaan otsalta, vaan kevennän myös pään päältä. Kun hiuksia on paljon ja on kiharaa, niin ei näy pienet leikkausvirheet! harjottelemalla oppii, ja jos tulee iso moka, niin sitten parturiin!!Ja tietenkin kuulen usein kommentteja kun pojilla on pitkät tukat. Lähes kaikilla muilla pojilla on lyhyet hiukset, mutta olen ylpeä paksuhiuksista pojistani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat