Seuraa 

Mistä voisi johtua, kun 2½ kk vanha poikamme on koko päivän kakkimatta, sitten yhtäkkiä tulee sitten senki edestä, koko vaippa on niin täynnä että tulee oikein läpi. Kakka kellertävää, ja aivan vetinen..! Onko syytä huolestua? Vauva on muutenkin ollut todella itkuinen, kuolaa tulee valtavasti ja nyrkkiä purraan, ilmeisesti hampaita tulossa. Joka siis selittäisi itkuisuuden, mutta hämää tuo kakkaaminen ja se kun ensin sitä ei tule, sitten tuleekin niin perhanasti! Ruokavalioo en ole muuttanu tms, vauva siis täysimetyksellä. Kiitos vastanneille :)

Kommentit (3)

Rintaruokitun vauvan kakka on tosiaan tuollaista. Paljonhan se riippuu myös siitä, mitä itse syöt :) Vauva voi toisinaan olla kakkaamatta viikonkin ja sitten sitä vaan tulee... ja paljon.

Voithan vielä kysäistä neuvolasta mutta uskon olevan ihan normaalia suolentoimintaa rintaruokinnalla olevalle vauvalle.Lämmintä joulua toivottaa Z ja katras

Eli monen rintalapsen kakka on juuri tuollaista, meilla esikoisellakin oli, tosin silla erotuksella etta han saattoi pantata kakkaa jopa lahes viikon ja sitten sita tulikin kuin turkinhihasta, paivan kakat kerralla on siihen verrattuna viela vahan. Mutta rintaruokittu lapsi voi myos kakata vaikka 10 kertaa paivassa, kuten meidan kakkonen, ja kaikki talla valilla on normaalia ainakin kun kakan laatu/vari/haju on normaaleja (kuten teilla kuulostaisi olevan, eli keltainen vari, pehmea koostumus, ei jarkyttavia hajuja). Itkuisuudella voi olla monta syyta, siita kannattaa etta kysaista neuvolassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulostaa meinaan niimmaanperusteellisen tutulta! Kolmen lapsen äitinä tuumaan, että kuulostaa tuohon ikään ihan normaalilta suolen toiminnalta - ainakin rintaruokitulla vauvalla.Pullovauvoista ei ole kokemusta, mutta kaikilla kolmella lapsellani on suoli toimunut tuossa iässä juuri noin - itse asiassa kenties vähiten tuolla tavoin moniruoka-allergisella kuopuksellani... Mutta etenkin keskimmäisen kanssa oli ihan kamalaa, kun juuri tuossa n. 2-3 kk:n iässä alkoi harventaa kakkausvälejään ja kun sitä tuli sitä tuli P-A-L-J-O-N!! ;-D Nyt naurattaa, mutta silloin kun pelkäsi, että joudutaan jossain Itiksessä pesu- ja vaatteenvaihtopuuhiin kesken ostosreissun, ei paljon naurattanut... ;-)Normaalia, sanoisin siis.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat