Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ärtsyt vatsakivut antibiooteista?

Vierailija

Aloitin eilen Kefeksin-antibioottikuurin angiinaan ja heti alkoi järkky vatsaturvotus ja ilmavaivakivut...ilmeisesti antibioottikuurin vaikutusta mutta mikä avuksi?? Onko maitohappobakteereista hyötyä tähän ilmankertymiseen ja turvotukseen??

Kommentit (10)

Vierailija

Gefilus-piimä rauhoittaa hyvin vatsaa kuurin aikana. Lapselle ollaan aina syötetty maitohappobakteereja kuurin aikana, ovat pysyneet hänenkin vatsavaivat aisoissa.

Vierailija

mitään happo- ja närästyslääkkeitä suosittelisi ottamaan yhtäaikaa antibioottien kanssa, voivat meinaan reagoida lääkkeen kanssa ja yhteisvaikutukset voi olla epätoivottuja.t:kemisti

Vierailija

jotain appelsiinin makauista oisko ollut vita molkosania. molempia myydään luontaistuotekaupoissa ja marketeissa. sokkarillakin on.maitohappobakteereita suositellaan yleensä antibioottikuurin kanssa. googleta tai kysäse apteekista tai kaupasta. maitohappobakteereita taitaa olla myös jossakin piimässä ja jugurtissa.

Vierailija

auttaa ja rauhoittaa. kunhan muistat ottaa ne stten reilusti pari tuntia ennen antibioottia ettei se tapa niitä hyödyllisiäkin pöpöjä siellä masussa kun ottaa yhtäaikaa.ja vältä kaikkea muutakin vatsaa ärsyttävää ruokaa ja juomaa kun se on jo muutenkin kovilla ab-kuurin kanssa.kyllä se siitä.

Vierailija

apteekista farmaseutti sanoi vain, että "ihan mitä tahansa" maitohappobakteeria voi ottaa. Lähinnä ajattelin sitä nyt jälkeenpäin, että onkohan niistä tässä ilmavaivajutussa yhtään apua. Ja siis kuten sanottua, lapseltani ainakaan se purutabletti ei vienyt vatsavaivoja pois :/ mutta kaipa niitä tuotteitakin on erilaatuisia.Tai sitten on vain kärsittävä vatsa pallona kuuri loppuun :). Täytyy katsoa huomenna tuota molkosania ja käväistä vielä kerran siellä apteekissa.

Vierailija

antibiootti pitää ottaa kolme kertaa päivässä ja siihen väliin pitää vielä muistaa mahduttaa nuo vatsalääkkeet :).mitäs tuo molkosan on? nimen olen kyllä joskus kuullut.lapseni sai samaa lääkettä pari viikkoa sitten ja ihmettelin, kun hän vaikersi joka päivä vatsakipua! nyt ymmärrän! hänelle annoin maitohappobakteereita ihan pureskelutabletteina mutta siitä ei kauheasti ollut hyötyä.

Vierailija

Osaavat sanoa mikä sopii yhteen kyseisen antibiootin kanssa. Itsellä auttaa mmonesti juuri ne maitohappobakteerit ja se, että ottaa lääkkeen ruuan kanssa. Ei siis tyhjään mahaan.Mutta jos ei auta voithan kysellä voisiko lääkettä vaihtaa, onnistunee vaikka puhelinreseptillä -kunhan saat lääkärin tai terkan kiinni.

Uusimmat

Suosituimmat