Vierailija

Aloitin eilen Kefeksin-antibioottikuurin angiinaan ja heti alkoi järkky vatsaturvotus ja ilmavaivakivut...ilmeisesti antibioottikuurin vaikutusta mutta mikä avuksi?? Onko maitohappobakteereista hyötyä tähän ilmankertymiseen ja turvotukseen??

Kommentit (10)

Gefilus-piimä rauhoittaa hyvin vatsaa kuurin aikana. Lapselle ollaan aina syötetty maitohappobakteereja kuurin aikana, ovat pysyneet hänenkin vatsavaivat aisoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mitään happo- ja närästyslääkkeitä suosittelisi ottamaan yhtäaikaa antibioottien kanssa, voivat meinaan reagoida lääkkeen kanssa ja yhteisvaikutukset voi olla epätoivottuja.t:kemisti

jotain appelsiinin makauista oisko ollut vita molkosania. molempia myydään luontaistuotekaupoissa ja marketeissa. sokkarillakin on.maitohappobakteereita suositellaan yleensä antibioottikuurin kanssa. googleta tai kysäse apteekista tai kaupasta. maitohappobakteereita taitaa olla myös jossakin piimässä ja jugurtissa.

auttaa ja rauhoittaa. kunhan muistat ottaa ne stten reilusti pari tuntia ennen antibioottia ettei se tapa niitä hyödyllisiäkin pöpöjä siellä masussa kun ottaa yhtäaikaa.ja vältä kaikkea muutakin vatsaa ärsyttävää ruokaa ja juomaa kun se on jo muutenkin kovilla ab-kuurin kanssa.kyllä se siitä.

apteekista farmaseutti sanoi vain, että "ihan mitä tahansa" maitohappobakteeria voi ottaa. Lähinnä ajattelin sitä nyt jälkeenpäin, että onkohan niistä tässä ilmavaivajutussa yhtään apua. Ja siis kuten sanottua, lapseltani ainakaan se purutabletti ei vienyt vatsavaivoja pois :/ mutta kaipa niitä tuotteitakin on erilaatuisia.Tai sitten on vain kärsittävä vatsa pallona kuuri loppuun :). Täytyy katsoa huomenna tuota molkosania ja käväistä vielä kerran siellä apteekissa.

antibiootti pitää ottaa kolme kertaa päivässä ja siihen väliin pitää vielä muistaa mahduttaa nuo vatsalääkkeet :).mitäs tuo molkosan on? nimen olen kyllä joskus kuullut.lapseni sai samaa lääkettä pari viikkoa sitten ja ihmettelin, kun hän vaikersi joka päivä vatsakipua! nyt ymmärrän! hänelle annoin maitohappobakteereita ihan pureskelutabletteina mutta siitä ei kauheasti ollut hyötyä.

Osaavat sanoa mikä sopii yhteen kyseisen antibiootin kanssa. Itsellä auttaa mmonesti juuri ne maitohappobakteerit ja se, että ottaa lääkkeen ruuan kanssa. Ei siis tyhjään mahaan.Mutta jos ei auta voithan kysellä voisiko lääkettä vaihtaa, onnistunee vaikka puhelinreseptillä -kunhan saat lääkärin tai terkan kiinni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat