Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tilasin juuri tänään ja hinta 50€, pukin mukaan "semmoinen tasaraha". Hyvät on hinnat!

Sivut

Kommentit (26)

Jos ajattelee että pukki käy esim. klo 14-20 tekemässä keikkaa, varaa tunnin per paikka, ja kertaveloitus on 50e, ei siitä tule kuin 300e koko illalta. Itse maksaa pukunsa, bensansa ja uhraa joulunsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pukki tulee, lauletaan Joulupukkia molemmin puolin, kysellään ne kiltit lapset, jaetaan lahjat ja annetaan pukille lahja. Etukäteen pukki sanoo varaavansa 20 min per paikka (+10 min siirtymiseen toiseen paikkaan, kiertää vain tällä asuinalueella) ja koskaan ei ole tullut sellaista oloa, että pukki lähtisi kesken kaiken. Aika luonnollisesti tulee se hetki, että molemmin puolin on selvää, että nyt on hyvä hetki poistua.Niin ja tämä meidän pukki maksaa 25 euroa, Oulussa. Tulee jo 5. vuotta ja ollaan oltu tyytyväisiä.

Sama pukki (ja muori) nyt seitsemättä joulua. Soittaa muuten aina itse joulukuun alussa ja kyselee, että vieläkö passaa tulla tänäkin jouluna =)

Mutta asutaankin pienellä paikkakunnalla Itä-Suomessa. Eikä nuo urheiluseurojen tai partiolaisten tms. pukit ole kuin 15-20min. paikassa. Mieheni teki parina jouluna pukkikeikkoja ennen kuin meillä oli lapsia, ja yleensä niitä keikkoja oli n.10kpl illassa.

mutta hintapuoli hankala, hän kun ei määritä itse hintaa, vaan sanoo, että saa maksaa omantunnon mukaan. Hankalaa. Mikähän olisi hyvä?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat