Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Miltä tuntuu kun asuntosi arvo laskee?

Vierailija

Olisito uskonut ostaessasi, että sijoitus seiniin ei olekaan niin tuottava?Oletko aikeissa myydä lähiaikoina?

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Teimme kaupat 2004 uudiskohteesta, vaihdoimme kyllä samassa yhtiössä kesällä isompaan. Mutta saimme omastamme enemmän suhteessa tähän uuteeen. Joten neljän vuoden takaisilla hinnoilla tavallaan saimme tämän. Saa laske reilustikin, ei haittaa, koska emme ole muuttamassa. Lainaa silti vain n. puolet asunnon arvosta.

Vierailija

ei me miehet ehkä miljönäärejä olla mutta köyhempikin ymmärtää, ettei vuokralla kannata asua. Jos tässä olisi yhtään ylimääräistä rahaa niin ostaisin lainarahalla kämpän tai pari ja vuokraisin ne joillekin hölmöille, jotka maksaisivat lainat pois...

Vierailija

Mieheni rakensi meille kaksi vuotta unelmien kodin ei vain taloa. Jos kaikki menee hyvin, eli niinkuin on suunniteltu, asumme tässä seuraavat 15 vuotta. Sitten lapset jo lentävät omilleen. T: Kivitalokodin onnellinen asukki

Vierailija

niin sitten saamme myös uuden asunnon halvemmalla. Monet eivät osaa ajatella tätä ollenkaan. Tällä hetkellä meillä on lainaa 70 000€ ja sitä pystymme maksamaan, vaikka tulotkin pienenisivät.Huonommin voi käydä niille, jotka ovat ottaneet tuloihinsa nähden liian suuren lainan.

Vierailija

Maksettiin 1½v sitten 100 000€. Naapuri möi kuun alussa omansa, juuri samanlaisen, toisin peilikuva meidän asunnosta samalla hinnalla. Että ihan kauheaa laskua ei tässä ole ollut nähtävissä.

Vierailija

Tiesin, että suhdanteet vaihtelee. Tiesin myös, että asuntojen hinnat kiipeävät aina ylöspäin riittävän pitkällä aikaälillä. No hätä. =) Mikäs kiire tässä?

Vierailija

silloin vähän harmittaa, että ei myyty asuntoa kesällä 2007 kun taloyhtiöstä myytiin asuntoja pikapikaa ja kovaan hintaan. Ehdotin silloin miehelle, että myytäisiin asunto, mentäisiin vuokralle ja katsottaisiin tilannetta muutaman vuoden päästä uudelleen, kun joka tapauksessa nykyinen jää pieneksi.Mutta jos ajattelee sitä, että nyt kökittäisiin vuokralla jossain kämäisessä asunnossa kärkkyen ja spekuloiden, olen ihan tyytyväinen tähän. Asunto on liian pieni, mutta lainakin on siedettävissä rajoissa. Jos hinnat laskevat, käsiraha seuraavaan on myös pienempi. Koska hyppäsimme asuntokelkkaan jo 2004, emme ole suurien häviäjien joukossa.Toista on ystävillä, jotka toteuttivat asuntounelmansa 2007 joulukuussa... Toisaalat, heillä ei ole vaihtotarvetta tulevaisuudessa ja molemmilla vakaat työt, joten tuskin heilläkään on ongelmia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat