Vierailija

Olisito uskonut ostaessasi, että sijoitus seiniin ei olekaan niin tuottava?Oletko aikeissa myydä lähiaikoina?

Sivut

Kommentit (64)

Teimme kaupat 2004 uudiskohteesta, vaihdoimme kyllä samassa yhtiössä kesällä isompaan. Mutta saimme omastamme enemmän suhteessa tähän uuteeen. Joten neljän vuoden takaisilla hinnoilla tavallaan saimme tämän. Saa laske reilustikin, ei haittaa, koska emme ole muuttamassa. Lainaa silti vain n. puolet asunnon arvosta.

ei me miehet ehkä miljönäärejä olla mutta köyhempikin ymmärtää, ettei vuokralla kannata asua. Jos tässä olisi yhtään ylimääräistä rahaa niin ostaisin lainarahalla kämpän tai pari ja vuokraisin ne joillekin hölmöille, jotka maksaisivat lainat pois...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mieheni rakensi meille kaksi vuotta unelmien kodin ei vain taloa. Jos kaikki menee hyvin, eli niinkuin on suunniteltu, asumme tässä seuraavat 15 vuotta. Sitten lapset jo lentävät omilleen. T: Kivitalokodin onnellinen asukki

niin sitten saamme myös uuden asunnon halvemmalla. Monet eivät osaa ajatella tätä ollenkaan. Tällä hetkellä meillä on lainaa 70 000€ ja sitä pystymme maksamaan, vaikka tulotkin pienenisivät.Huonommin voi käydä niille, jotka ovat ottaneet tuloihinsa nähden liian suuren lainan.

Maksettiin 1½v sitten 100 000€. Naapuri möi kuun alussa omansa, juuri samanlaisen, toisin peilikuva meidän asunnosta samalla hinnalla. Että ihan kauheaa laskua ei tässä ole ollut nähtävissä.

Tiesin, että suhdanteet vaihtelee. Tiesin myös, että asuntojen hinnat kiipeävät aina ylöspäin riittävän pitkällä aikaälillä. No hätä. =) Mikäs kiire tässä?

silloin vähän harmittaa, että ei myyty asuntoa kesällä 2007 kun taloyhtiöstä myytiin asuntoja pikapikaa ja kovaan hintaan. Ehdotin silloin miehelle, että myytäisiin asunto, mentäisiin vuokralle ja katsottaisiin tilannetta muutaman vuoden päästä uudelleen, kun joka tapauksessa nykyinen jää pieneksi.Mutta jos ajattelee sitä, että nyt kökittäisiin vuokralla jossain kämäisessä asunnossa kärkkyen ja spekuloiden, olen ihan tyytyväinen tähän. Asunto on liian pieni, mutta lainakin on siedettävissä rajoissa. Jos hinnat laskevat, käsiraha seuraavaan on myös pienempi. Koska hyppäsimme asuntokelkkaan jo 2004, emme ole suurien häviäjien joukossa.Toista on ystävillä, jotka toteuttivat asuntounelmansa 2007 joulukuussa... Toisaalat, heillä ei ole vaihtotarvetta tulevaisuudessa ja molemmilla vakaat työt, joten tuskin heilläkään on ongelmia.

Ostaessa otettiin huomioon myös se, että jos joudutaan yllättäen muuttamaan (miehen työn takia mahdollista), ei tule montaa kymmentä tonnia takkiin. Ihan realistisessa hengessä ostettiin, kun talo tarvittiin. :) Oishan se toki hauskaa, jos pääsisi omilleen tai saisi vähän päällekin, sitten kun jossain vaiheessa myy, mutta ei sellaiseen voi luottaa.

ja kyllähän tuo arvo (viime vuosien huipusta) laskee, mutta ei ikinä niin alas kuin mitä se oli ostaessamme. Emme sijoituksellemme korkoa hakeneetkaan, halusimme kodin ja se pysyy. Emme ole aikeissa myydä.

Ostettiin, kun asuntojen hinnat matalalla...Arvo noussut vaan, eikä yksistään remppojen takia. Alueen arvo on noussut. Tällä alueella saa maksaa asunnosta. Eikä edes olla myymässä..

Sillä en ole myymässä, eikä ole tarvetta siihen. Maksoin talosta aikanaan todella vähän, sillä tämä on ostettu ennen hintojen pilviin nousua.

Lapsikin ymmärtää, että nyt ei kannata myydä, mikäli ajattelee asiaa taloudellisesti.Onneksi se omaisuus, mitä minullakin on ostettuna myyntiä varten on maltillista ja se on myös velatonta omaisuutta, joka voi odottaa pidemmänkin aikaa sopivaa myyntiajankohtaa. Tähän en siis laske asuntoani,

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat