Vierailija

Poikaani on kiusattu lähes koko yläasteen ajan. On ollut sekä fyysistä että henkistä kiusaamista. Alun perin kiusaaja oli kouluun tullut uusi oppilas joka otti poikani kiusanteon kohteeksi. Oli tunnilla huutelua ja häirintää niin että lopulta poikani lopetti viittaamisen koska pelkäsi nimittelyä.Kahdeksannella luokalla poikani halusi sitten pienempään ryhmään mutta kun keskusteltiin luokanvalvojan kanssa niin kävikin ilmi että poika on ahdistunut eikä pysty keskittymään isossa poikaluokassa jossa oli tuo kiusaajakin.

Mitään suurta muutosta ei tapahtunut paitsi poikani pääsi terapiaan koska psykologi oli sitä mieltä että hänellä on paniikkihäiriö. Todellinen syy oli että paniikkihäiriö oli seuraus kiusaamisesta.Sitten tuo häiriötekijä siirrettiin tarkkikselle ja huokasimme helpotuksesta.Koulu tosin ei mennyt edelleenkään hyvin ja pelkäsin että hän joutuu luokalle, ja sitten marraskuussa tuli koululta soitto jossa kerrottiin että minun poikani on käyttäytynyt väkivaltaisesti toista poikaa kohtaan.Kiusaaminen ei ollut loppunutkaan vaan jatkunut toisten poikien toimesta.

Kiusaajina oli lähes kaikki hänen luokkansa oppilaat. Poikani vain halusi opiskella ja kun sitä ei hänelle sallittu niin viimein pinna paloi. Poikani joka on todella kiltti ja rauhallinen opettajienkin mielestä menetti viimeinkin malttinsa, oli kestänyt lähes 2,5 vuotta kiusaamista, sekä fyysistä että henkistä, ei enää kestänyt.

En voi siitä häntä moittia, vaikka en hyväksykään väkivaltaa niin ei kukaan kestä ikuisesti jatkuvaa nollaamista ja häirintää....Nyt on tulossa syyte käräjille, toisen pojan vanhemmat eivät halua antaa piiruakaan periksi, vaikka ovat tietoisia oman poikansakin teoista. Poika ollut mukana kiusaamassa, vaikka ei sitä haluakaan myöntää.Nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä rikosilmoitus koulukiusaamisesta, lähinnä pahoinpitelysta ja omaisuuden rikkomisesta. Jotain oikeutta pitäisi olla tässäkin, jos poikani olisi saanut käydä koulua rauhassa ilman kiusaamista niin tätäkään tapausta ei olisi sattunut.Että olipa kiva joululahja !

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat