Vierailija

kuteissavanhemmalla lapsellani ei ole isää, nuoremman lapsen isästä olen eronnut, tämä ostaa lapselleen hienoimmat ja kalleimmat haalarit, kengät, kaikki vaatteet ovat todella siistejä ja hienoja. Parhaimmat lelut isänsä luona, tuo niitä tännekkinvanhemmalla lapsellani ei ole mitään hienoa, ei tässä vielä mitään mutta kiva sitten kun ovat isompia, nuorempi saa varmasti hienon ja kalliin mopon, kun minulla tuskin on varaa ostaa mitään hienouksialapsen isä siis aika varakasvälillä tulee aika paha mieli vanhemman lapsen puolestä, heillä ei ikäeroa ole kuin reilu 2 vuotta

Kommentit (9)

Ja kun se "köyhempi" on myös vanhempi, ei voi edes periä toisen tavaroita. :( Ei sun kai auta muuta kuin yrittää korostaa ei-materialistisia arvoja ja tasa-arvoisuuttaa lasten välillä muissa asioissa.

eihän nuo nyt vielä tajua että toisella reimatec ja toisella h&m, ikääkin vasta 5v ja 7vmutta jossain vaiheessa varmasti tajuavatminä ostan kyllä nuoremmalle niitä halvempia vaatteita, eikä ole valittanut =)

ja saa myös vanhemman lapsen kaikki pieneksi jääneet vaatteet

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko toisen vaatteet reimatecciä ja toisen henkkamaukkaa. Siis todellakaan. Jos vaatteet on ehjät, siistit ja istuvat, niin ihan sama mitä merkkiä on. Tuskinpa toinen lapsesi missään ryysyissä kuitenkaan kulkee.Lelut on tietenkin ikävämpi juttu, mutta oikeasti lapset repivät iloa vaikka tyhjästä sardiinipurkista, mielikuvitusta lapsilla löytyy. Sitten vanhempana asia on jo eri, mutta älä siitä huoli. Mahdollisesti oma taloudellinen tilanteesikin on silloin parempi.Enempi olisin harmissani siitä, että toisella lapsella on isä ja toisella ei. Se on varmasti se tärkeämpi ja kadehdittavampi juttu kuin materia.

Lainaus:

eihän nuo nyt vielä tajua että toisella reimatec ja toisella h&m, ikääkin vasta 5v ja 7vmutta jossain vaiheessa varmasti tajuavat
Vaatteista nyt eivät ehkä niin pian välttämättä, mutta kyllä leluista jne.Kun olin lapsi, meillä oli taloudellisesti tiukkaa. Minulla oli "tavalliset" kummit, joilta sain tavallisia, pieniä lahjoja. 1,5v nuoremmalla veljelläni oli todella varakkaat kummit, jotka ostivat hänelle todella hienoja lahjoja, polkupyöriä, elektroniikkaa jne. Esim. 4-vuotislahjaksi hienon mankan, ja tämä oli siis vuonna 1975... Kyllä se silloin kaiveli.Näin jälkikäteen ajatellen olisi ollut kiva jos vanhempani olisivat jotenkin käsitelleet asiaa; en olisi tarvinnut siis samoja asioita mutta olisivat edes jotenkin lohduttaneet tai selittäneet.

Hän voi ehkä joskus sulle aikuisena jutella siitä, että miltä "huonompiosaisuus" on hänestä tuntunut. Mutta varmasti muistaa myös sen, että se ei ollut susta johtuvaa.

kaupungillakin varmasti katsovat meitä vähän pitkään kun toisella lapsella on paljon hienommat vaatteet päällä :/

luulevatkohan että minä suosin jompaa kumpaa ja ostan sille reimatecciä ja kalleimpia talvisaappaita ja toinen kuljee sittarin kengissä

jos siis jäävät meille esim kun niitä ei enää tarvita, sitten ne jäävät meille ja ostaa seuraavaksi talveksi lapselle uudet, vaikka minä olisinkin jo ostanutharvoin kyllä on mikään reimatecci tms jäänyt, kerran myin jonkun haalarin ja ostin vanhemmalle takin, ihan uutena =)tein sitten väärin tai en, mutta eipä pyytänyt takaisinkaan =)

Lapset ovat uskomattoman sopeutuvaisia ja jos vanhemmalla lapsellasi on hyvä itsetunto. Hän ei kadehdi veljensä tavaroita vaan ymmärtää. Oppii isompana ymmärtämään myös, että oli jopa parempi ettei saanut kaikkea ilmaiseksi. Oppii arvostamaan asioita ja on onnellisempi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat