Vierailija

Mistäs tämmöisen keksit?

Kommentit (11)

Meillä ei ole. Eli asuntojen hinnan romahdus olisi vain hyvä asia sillä voisimme vaihtaa isompaan paljon pienemmällä välirahalla.Jos haluaisimme vaikka ostaa 20 neliötä isomman asunnon niin nykyisin neliöhinnat sillä alueella missä haluamme olla ovat 3000e luokkaa. Eli välirahaa joutuisi laittamaan 60.000e. Jos hinnat laskisivat 70% niin neliöhinta olisi enää 900e ja välirahaa tarvitsisi vain 18.000e. Tämä olisi hieno juttu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

WSen tiedän, että jos kaupungin väliluku putoaa nopeasti 20 % tai jos kaupungin työttömyysprosentti nuuseen vähintään 10 %-yksiköllä, niin joidenkin kohteiden arvo voi pudota ylikin 70 %.Silloinkin hyvien alueiden asuntojen hinnan pudotus on max 50 %.Ilman paikkakuntaista katastrofia, ei asuntojen arvo putoa yli 40 %, ei sitten millään, jo 30 % pudotus olisi hurja.Aina pitää pitää mielessä se, mitä uuden asunon rakentaminen maksaa. Rakentamiosen hinta ei koskaan putoa nollaan, joten viereisellä tontilla olevan lähes uuden asunnon hinta ei voi pudota paljoakaan enempää, kuin mitä rakentamisen kustannukset antavat periksi.Paikkakuntakohtaisetn katastrofit ja siitä aiheutuneet vähemmän kiinnostavien asuinalueiden hintojen pudotus on asia erikseen. Sillä on turha provosoida 70 % pudotuksia, vaikka se voi harvojen kohdalla ollakin totta.Itse kyllä ensiasunnon tulevana ostajana toivoisin 90% pudotusta, mutta niin ei tule käymään.

jos ei ole ihan pakko. En osaa kuvitella sellaista tilannetta, että meidän olisi pakko myydä asuntomme tuohon hintaan. Nytkin on vain toinen töissä ja siltikin on vara maksaa lainaa.

Siis tästä tasosta. Me maksoimme v. 2000 asunnostamme 162.000e ja nyt juuri myytiin täysin vastaava viereisestä taloyhtiöstä 357.000e:lla. Jos hinnat tippuisivat 70% niin asunnon arvo olisi vielä päälle 100.000e ja välirahaa isompaan vaihtaessa tarvitsisi huomattavan vähän. Nyt jos tarvitaan 100.000e niin sitten tarvittaisiin vain 30.000e.Mikä ihana ajatus! Tuo 30.000e on jo meillä säästössä. Milloin tämä ap:n mainitsema hintaromahdus tulee? Toivottavasti pian!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat