Simpukka

Mua mietityttää, että onko B2 suljettu osasto vai ei? Olin eilen lääkärissä ja ne päätti tehdä tonne lähetteen ja kun kysyin että voiko sieltä lähteä kotiin? ne meni meni vaikeaksi ja katseli toisiaan mutta vastas kyllä hieman vaan epävarmasti.. Mielestäni oisi hyvä saada apua ja tietoa mitä on meneillään jne mutten suljetulle halua koska musta tuntuu että se vaan lisäis ahistusta.

Voiko sielä käyttää puhelinta? mennä ulos vaikka ees tupakalle? ja ei kai oo mitään helvetin huone toveria?

Kertokaa kokemuksia, koska jos oikein ymmärsin niin mua ei sinne voida pakottaa ainakaan vielä.

Kommentit (6)

pakkohoitaja

He kirjoittivat B-lähetteen eli vapaaehtoisen lähetteen. M1-lähete on pakkohoitolähete, jolloin lähdetään ambulanssi/kyttäsaattueessa suoraan sairaalaan. Voit kieltäytyä lähtemästä, mutta he saattavat uhata muuttaa lähetteen M1:ksi. Tällöin kannattaa käyttäytyä rauhallisesti ja asiallisesti, niin lähete todennäköisesti puretaan joko heti vastaanotettaessa tai sitten tarkkailujakson jälkeen.

Ei turhaan

Lääkärillä on varmasti syy miksi lähete on kirjoitettu sinne. Ilmeisesti olet nuori kun nuortenpsykiatriselle on lähete kirjoitettu, kannattaa mahdolliset ongelmat selvittää nyt nuorena kun sitten elää aikuisuus ongelmien kanssa, jotka pahimmassa tapauksessa vain huononee.

Itse olen ollut masennuksen takia hoidettavana nuorten psykiatrisella osastolla ja aluksi minuakin pelotti, mutta 3 viikon hoitojakso psykiatrisella ei loppujen lopuksi ollut kamalaa tai ahdistavaa.

Tapauksesta on aikaa nyt noin 15 vuotta ja silloin olin kolme päivää osastolla, jonka jälkeen sain päivittäin luvan ulkoilla ja kun kaikki meni hyvin ja toimin sääntöjen mukaan niin ulkoiluajat pitenivät.

Ulkoilu tarkoitti siis sitä, että sain poistua osastolta ja tulin takaisin sovittuun aikaan mennessä. Osastolla oli silloin puhelin mistä sai soittaa tarvittaessa ja tupakalla sai käydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Simpukka

Uskon, että pelotti.. ei se välttämättä kamalaa olekkaan haluan vaan varautua kaikkeen. Just esim jos rupeaa päässä flipauttamaan ni vois mennä vaikka ulos rauhottumaan johki sen talon lähelle. Tosi nopeasti sait luvat mennä ulos loppujen lopuksi. Pelkään vaan että ne 3 päivääkin tuntuu ikuisuudelta varsinkin jos ei ole mitään tekemistä vaikke eihän se mulla välttämättä ole sama aika. Käyttäytymisen kanssa ei kyllä pitäs tulla mitään ongelmia kuhan ei mitään pillereitä käske syyä pakolla. 

Juu, siis olen 17-vuotias toukokuussa täytän 18-vuotta. Hyvä kuulla että todennäkösesti pääsee melko nopeesti ulos.. en nimittäin kestä edes ajatusta siitä ettäkö kaikki päivät pitäs istua sisällä. Oon sielä 4-6 viikkoa tutkittavana.. Mulla on ahdistus/paniikki kohtauksia jonka takia yleensä vältän paikkoja mitä en tunne tai esim. mene ihmisten ilmoille taikka kouluun jne sillä vaan mietin ettei vaan tulis sitten sielä mitään... en tykkää näyttää heikkouksiani muille. Puhumaan kyllä pystyn mutta itse tilannetta... ei. Sanoivat myös että yrittävät nopeuttaa asiaa koska täytän kohta 18- vuotta. En tosin ymmärtänyt että miks ei ois voinu vaan odottaa että täytän sen 18 ja mennä aikuisten puolelle? olisi ollut enemmän aikaa ajatella asiaa jne. Kiitos vastauksesta :)

Simpukka

Joo, jos M1-lähete on pakkohoitolähete niin sitä mulle ei onneks tehty. Yritän käyttäytyä mahdollimman normaalisti, ja rauhallisesti ylipäätänsäkin eli uskon että kaikki menee hyvin. Saatan mennä sinne osastolle tai sitten en. Jos päätän etten mene niin perustelen sitten että miksi ja mahdollisimman asiallisesti. Mutta esim. mun oma sisko sano että tämähän vois olla ihan hyvä juttu joten voi olla että uskallan lopulta mennä.

Kiitos vastauksesta ja neuvoista :)

Veera 44

Jos Kouvolan Carean osasto kakkoselle on lähetetty niin siellä kyllä yritetään saada tarkoituksella asiakas menettämään järkensä. Gaslighting menetelmää, lääkitystä, jatkuvaa vihjailua että jotain pahaa tapahtuu ja huonekaveriksi laitetaan joku juonessa mukana oleva huume hörhö joka syöttää ajatuksia kaikista mahdollisista kamalista skenaarioista mitä sairaalassa on meneillään. Tupakan/kannabiksen savu ohjataan ilmastoimattomalta parvelta suoraan käytäville jossa potilas altistuu sille tahtomattaan. Savulla mahdollisesti peitellään kaasua tai vastaavaa ainetta jolla myös vaikutetaan potilaiden mielentilaan. Jos potilas ei ala parissa päivässä käyttäytymään sekavasti niin henkilökunnan muutama häiriintynyt tatuointi hyypiö valehoitaja aloittaa selkeät uhkailut mahdollisesta väkivallasta joita potilaaseen voidaan kohdistaa saaden potilaan pelosta sekaisin ja näin saadaan syy laittaa hänet lukittuun huoneeseen ja lääkitään tajuttomaksi vuorokaudeksi ja vierailu saadaan näin pidennettyä ja potilaalla saadaan tehtyä rahaa tai mitä lie ihmiskokeita heillä tehdäänkään.  

Turun motari ja Essote-perkele

Ne ei itsekään tiedä mitä kirjoittelevat erilaisiin päätöksiinsä.

Vähä vaikeeta vaan, kun Äiti ei itse ole juonessa mukana.

Milloin tulee korvaukset tilille?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat