Onko normaalia, että 4.5-vuotias vielä uhmaa kuin 2-vuotias?

Vierailija

Esimerkkinä se, että jos ei saa jotain mitä tahtoo niin siitä seuraa raivokohtaus. Vaikka kaupassa jos ei saa jotain lelua, alkaa huutaa eikä kuule ja näe mitään muuta. On myös hirveän omistushaluinen tavaroidensa suhteen, ei esimerkiksi siedä yhtään että hänen tavaraansa lainataan tai hänen huoneeseensa menee joku ulkopuolinen. Sisaruksia on 2 (on vanhin), joten jakamista on kyllä pakostikin joutunut opettelemaan.

Kommentit (2)

ihan hirveä piru suoraan sanottuna. Monttu auki pällistelen elämää sen kanssa ja mietin että onpa taas savotta edessä että tuosta saa ihmisen. Ja että mitäköhän olen tehnyt väärin?!

kun ei saa tahtoaan läpi. Huuhtoa piisaa ja temperamenttia, vaikka nuoremmalle sisarukselle jakaa, joka ei käyttäydy yhtä tulisesti - ei ole koskaan käyttäytynyt, vaikka uhmavaiheen onkin elänyt normaalisti.Tässä mietitään päivkodin ja koulupsykologin kanssa, miten koulunalkuun saataisiin riittävä tuki, jotta koul u lähtisi suht suopeasti käyntiin. Tosin pahin räyhäroope ei tule päiväkodissa ulos, se säästetään vain vanhemmile...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat