Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuntu pahalta...me olemme siis sosiaali perhe, ja saimme kirjeen, että kaupunkimme sos.virasto jakaa

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (97)

Vierailija

vanhemmalle systerin 4 kk tilauksen. (toivoi enemmän kuin mitään..) ja nuoremmalle prinsessa-asun.

On meillä oikeesti ihana joulu, ei vaan ole läheisiä!

Muta pointti oli tuo sossu...ei tosiaan ollut valot kiiinni tms. varmasti joku olisi voinut ojentaa ne paketit. Ymmärrän kyllä että rajat on, varsinkin kun jotkut käyttää palvelua hyväkseen.

Vierailija

tuotiin myös Joulupuu-keräyksen paketit suoraan kotiin, vaikka olisin itsekin päässyt lasten kanssa niitä sossusta hakemaan... On se kumma, kun joissain kunnissa/kaupungeisa on erilaiset käytännöt samassa asiassa. :O

Vierailija

Tsemppiä sinne! :) Jos tuntuu että kaipaat vielä jotain niin laita viestiä tänne palstalle. Voisin minäkin antaa jotain jos tarve on.

Vierailija

ON SE HIENO JUTTU ETTÄ PALKANMAKSAJAT SAA SUURIMAT VERO EDUT JA SOSIAALI PUMMIT JÄÄVÄT ILMAN! KYLLÄ TÖISSÄ PITÄÄ KÄYDÄ ENNEN KUN ANSAITSEE EES TUKIA!

Vierailija

jos meinaan kävis, eli ottais avun vastaan kun sitä tarvitsee, niin eipä tarvis vinkua kun on niin tiukkaa. suomessa kenelläkään ole noin tiukkaa, muuta kuin omaa tyhmyyttään. onhan näitä, kun laitetaan 100 euroo kampaajalle ja samaan hengenvetoon sanotaan ettei ole rahaa ruokaan.

Vierailija

ole annettu montakaan vastoinkäymistä, arjen riesaa ja sympatiasta ja empatiasta hän on jäänyt kokonaan paitsi. No, tollaisia nyt vain on. Tiukkaviivatätejä.

Vierailija

sekä sossun tuella, lapsilisillä jnevinkkini sinulle jos koulussasi on ilmainen ruoka, syö siellä niin paljon kuin jaksat, säästyy aika paljon jos ei sitten illemmalla tarvitse itselleen laittaa mitään ihmeellistämeillä lapset syövät koulussa/tarhassa, joten ei tarvitse laittaa kuin aamu ja iltapalat sekä iltaruoka (eivät jaksa mitään kovin ihmeellistä syödä kun 14.30 välipalaa ovat saaneet)saako miehesi jotain rahaa jostain?

Vierailija

Lainaus:

alkaisin kymmenen minuutin takia vänisemään ikkunan takaa että "olisit tullut ajoissa". Jos on sen läskin perseensä saanut raahattua siihen ovelle niin olisi varmaan voinut ojentaa pari pakettia oven raosta.82
ja tyhmä lehmäkin oot vielä. Jos sossupummit eivät osaa olla paikalla silloin kun pitää olla, niin olkoot ilman almuja. Ehkä sossupummit ovat tottuneet liian hyvään palveluun.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat