Vierailija

.

Sivut

Kommentit (97)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vanhemmalle systerin 4 kk tilauksen. (toivoi enemmän kuin mitään..) ja nuoremmalle prinsessa-asun.

On meillä oikeesti ihana joulu, ei vaan ole läheisiä!

Muta pointti oli tuo sossu...ei tosiaan ollut valot kiiinni tms. varmasti joku olisi voinut ojentaa ne paketit. Ymmärrän kyllä että rajat on, varsinkin kun jotkut käyttää palvelua hyväkseen.

tuotiin myös Joulupuu-keräyksen paketit suoraan kotiin, vaikka olisin itsekin päässyt lasten kanssa niitä sossusta hakemaan... On se kumma, kun joissain kunnissa/kaupungeisa on erilaiset käytännöt samassa asiassa. :O

ON SE HIENO JUTTU ETTÄ PALKANMAKSAJAT SAA SUURIMAT VERO EDUT JA SOSIAALI PUMMIT JÄÄVÄT ILMAN! KYLLÄ TÖISSÄ PITÄÄ KÄYDÄ ENNEN KUN ANSAITSEE EES TUKIA!

jos meinaan kävis, eli ottais avun vastaan kun sitä tarvitsee, niin eipä tarvis vinkua kun on niin tiukkaa. suomessa kenelläkään ole noin tiukkaa, muuta kuin omaa tyhmyyttään. onhan näitä, kun laitetaan 100 euroo kampaajalle ja samaan hengenvetoon sanotaan ettei ole rahaa ruokaan.

ole annettu montakaan vastoinkäymistä, arjen riesaa ja sympatiasta ja empatiasta hän on jäänyt kokonaan paitsi. No, tollaisia nyt vain on. Tiukkaviivatätejä.

sekä sossun tuella, lapsilisillä jnevinkkini sinulle jos koulussasi on ilmainen ruoka, syö siellä niin paljon kuin jaksat, säästyy aika paljon jos ei sitten illemmalla tarvitse itselleen laittaa mitään ihmeellistämeillä lapset syövät koulussa/tarhassa, joten ei tarvitse laittaa kuin aamu ja iltapalat sekä iltaruoka (eivät jaksa mitään kovin ihmeellistä syödä kun 14.30 välipalaa ovat saaneet)saako miehesi jotain rahaa jostain?

Lainaus:

alkaisin kymmenen minuutin takia vänisemään ikkunan takaa että "olisit tullut ajoissa". Jos on sen läskin perseensä saanut raahattua siihen ovelle niin olisi varmaan voinut ojentaa pari pakettia oven raosta.82
ja tyhmä lehmäkin oot vielä. Jos sossupummit eivät osaa olla paikalla silloin kun pitää olla, niin olkoot ilman almuja. Ehkä sossupummit ovat tottuneet liian hyvään palveluun.

Pahoittelen tilannettasi ap.Haluan tuoda silti myös sen esille että jotkut ostavat vain yhden lahjan lapsilleen vaikka olis mahdollisuuttakin enempään. Ei kannata liikaa surkutella jouluna omaa oloa, koita paremminkin keskittyä mukavan tunnelman luomiseen. Ei joulu ole VAIN lahjoja. Nauttikaa uhdessäolosta ja keksikää mukavaa tekemistä. Naurakaa paljon. Luulen että lapsesi nauttisivat siitä että unohtaisit kaiken huolen hetkeksi ja heittäytyisit nauttimaan sellaisesta joulusta mikä teille muodostuu.Mukavaa joulun aikaa teille kaikesta huolimatta!!

elämänhallinnastahan se on vaan kyse.

Voi helvetti, tule sanomaan mun meihelle joka tänään sai potkut, että olisit hallinnut elämääsi. ja mä jos saan lähtöpassit laman/taantuman vuoksi duunistani, niin elämänhallintako sen olisi estänyt? Onko se elämänhallinta jotain mitä voi syödä?

Näitlö sinä tämän maailmanlaajuisen finanssikriisin viime kesänä? Minä en ja vaihdoin duunipaikkaa. Nyt voi olla lähtö kyseessä ja milläs sitten eläminen maksetaan, jos ei uutta työtä saa? Elämänhallinnalla vai?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat