Vierailija

Meillä muovikuusi. Mies olisi halunnut aidon mutta ei saanut aikaiseksi sitä hakea. Minusta muovikuusi on kätevämpi, ei varise koko ajan kun juniori pyörii vieressä.

Kommentit (12)

Lapsi sai muutama vuosi sitten pahat oireet oikeasta kuusesta ja heitin sen pihalle aattoiltana ja huoneisto tuulettiin huolella. Jopa alkoi lapsi toipua ja hengitys kulkea normaalisti.

meillä oli jo oikea pikkujoulukuusi ja nyt hommataan ihan virallinenkin iso joulukuusi. Kylläpä riittää varisseita neulasia joulukuussa mitä saa imuroida!! :)

Toisaalta isovanhemmilla on kerrostalossa muovikuusi. Ihan kivan näköinen eikä hävittämisessä ongelmia.

Kyllä se on se kuusen tuoksu joka kuuluu jouluun. Mutta sen saa aikaiseksi vaikka oksia keräämälä maljakkoon.

Itse käyn naapurin metsässä varkaissa. Sellainen vänkyrä risu sieltä tulee taas mukaan.

Meidän perheen takia ei tarvitse kaataa ainuttakaan puuta kuivumaan asuntoomme. Muovikuusi on paitsi kestävä, myös pidemmän päälle ekologisempi.

Vaikka perheessä nuorin lapsi on juuri täyttänyt vuoden ja pari koiraakin löytyy, en voisi kuvitellakaan hankkivani mitään muovihärpäkettä. Ei niistä saa edes joulun tunnelmaa... Se tuoksu taitaa tehdä aika paljon.. Ja Nopsaan ne neulaset lakaisee tai imuroi, meillä todennäköisesti illalla kun lapset nukkuu tms ja tuskin ees joka ilta... ei ne nyt niin paljoa varista

Voin kyllä olla käymässä kylässä oikean kuusen kanssa, mutta jos esim. olemme yötä ryhdyn pihisemään.Kotiin ei joulunakaan voi ottaa tuoksuvia kukkia (esim. hyasintti on tosi paha) tms. Eikä kuusta.Edellisinä jouluina meillä on ollut kuusi terassilla ulkona. Koristeluineen päivineen. Tänä vuonna ostamme muovikuusen. Joita periaatteessa inhoan =).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat