Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Huonosti kätkettyä egoismia

Alkuperäiskansamme on saamelaiset ja karjalaiset sillä alkuaan oli koko Länsi- Suomi veden peitossa ja idässä jo asuttiin v 6000 ekr. He eivät olleet ollenkaan vaaleita vaan nämä tulivat paaaaljon myöhemmin. Siksi rannikko ja etelä ovat sinisilmäisempiä kuin pohjoinen ja Itä - Suomi.

Koko mutantti syntyi Mustanmeren alueella ja levisi sieltä niin että kaikki sinisilmäiset ovat siis sukua keskenään.

Koko pohjoismainen vaaleus on vain vähäinen mutantti albinismista. Ihminen on siis niin vaalea kuin paljon hänessä on yksinkertaisesti albiinoa.

Tämä ns saksalaisten arjalaisuus natseilla oli tietämättömyyteen perustuva poliittinen agenda. Oikeasti arjalaisia kansoja ovat intialaiset afgaanit ja persialaiset, eikä sillä ole mitään tekemistä saksalaisten kanssa .

Tietämätön ei tulisi nykyään olla kun siihen on täysi mahdollisuus että valistaa itseään .

Nyt on ihme porukoita jotka kukkoilevat muka " oikeina" Suomalaisina ja vähänkin tummempia yritetään jo syrjiä. Tämä on hyvin sivistymätöntä . Sama kuin saamelaiset koko Euroopan ainoana alkuperäiskansana alkaisivat tyrkkiä vaaleita vääriä suomalaisia Lähi- Idän tyyliin mereen.

Aina kun pigmentin mukaan arvioit ihmisiä jätät älykkyysosamäärän lisäksi henkisen ja moraalisen kehityksen puutteesi tapetille.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei kyllä voi

Suurin osa ns pigmenttiongelmaisista vaaleista jotka kun TOIVOVAT että suomi on vaalea niin SE MYÖS ON NIIN. Eli todellisuus on kuin se muka keskenään sovitaan :)? Ja tämmösten käsiin vielä tulisi Suomi jättää????

Albinisti

Huonosti kätkettyä egoismia kirjoitti:

Koko mutantti syntyi Mustanmeren alueella ja levisi sieltä niin että kaikki sinisilmäiset ovat siis sukua keskenään.

Koko pohjoismainen vaaleus on vain vähäinen mutantti albinismista. Ihminen on siis niin vaalea kuin paljon hänessä on yksinkertaisesti albiinoa.

Ei kaikki. Ei "vain vähäinen mutantti" (mitä se sitten tarkoittaakin). Tuo viimeinenkään virke ei ole edes väärin. Albinismi ja vaaleus ovat aika perusteellisesti eri asiat. Useimmat, joilla on albinismi, ovat kyllä hyvinkin vaaleita, mutta eivät kaikki. Tähän taruun ovat osin syyllisiä afrikkalaisamerikkalaiset 'melanistit', jotka harjoittivat rasismia levittämällä vihapuhetta (aikaansa edellä, jo kymmeniä vuosia sitten!) albinismista ja eurooppalaisista.

Kts. http://albinismiyhdistys.omasivu.fi/albinismi/vaaleaihoisuus-vai-albinismi/

"Lääketieteelliseen albinismiin liittyy aina luonteenomaisia optisen kiasman ja silmän rakenteellisia muutoksia, joita ns. tavallisella vaaleaihoisella ei tyypillisesti ole."

Albinismi on nimittäin ytimeltään näköjärjestelmän yksilönkehityksen variaatio, jonka (teorian mukaan) vähäinen L-DOPA verkkokalvolla saa aikaan. Albinismin koko mekanismia ei tunneta, mutta se alkaa pigmenttiä muodostavien melanosomien puuttumisesta tai hitaasta/vähäisestä toiminnasta, joka vaikuttaa silmän pigmenttiepiteelin neuroretinan kehitystä ohjaaviin mekanismeihin.

Albinismia esiintyy kaikilla mantereilla ja joka kansassa. Sitä aiheuttaa noin 20 eri geenin variantit.

Silmien väri puolestaan riippuu todella monesta geenistä, eikä todellakaan ole niin, että yksi geeni olisi vastuussa sinisistä silmistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat