Vierailija

Pitempään ollut välillä kipee.

Välillä sattuu kuin joku pistäisi, välillä vaan kourasee.

Kommentit (18)

selvästi sen tuntee. Ei myöskään tunnu revähdys- tms. kivulta. Erilaista kipua kuin missään kehossani koskaan aiemmin.Miten sinulla ap? Onko saman tyylistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joka päivä ja useampaan otteeseen tavallaan (vaikea kuvata) kirvelee sisältä selkeästi oikealta puolelta tuosta vähän kylkikaaren alapuolelta. Ehkä sekunnin kerrallaan. Ei kovasti tunnu riippuvan siitä olenko levossa tai liikkeessä, niitä tulee silti.Otettiin veriarvot maksasta ja haimasta. Maksassa jokin arvoista selkeästi koholla. Ensi vuoden puolella uudet verikokeet. Ei vielä tietoa mikä voisi olla. Mietityttää kylläkin.En juo oikeastaan ollenkaan (viimeksi muutaman drinkin, joskus varmaan 5v sitten).Minkä tyylistä kipusi on ja kuinka kauan ollut suunnilleen?

kerran ja toisina päivinä lukuisia kertoja. Välillä tulee kovempikin "kouraisu", mutta yleensä olleet suht lieviä. Tänään poikkeuksellisesti oli samaa tunnetta huomattavasti vielä oikeammalla, lähempänä oikeaa kylkeä.Olen (tai luulisin ainakin:) perusterve. Ylipainoa kylläkin liki 20kg. Ärsyttävää, kun niin ihmeellisen tuntuista, eikä mene poiskaan.T:13

Kaikki verikokeet ok, magneettikuvaus ok, röntgen ok. Enempää ei tutkita nyt ainakaan vähään aikaan. En siis tiedä mikä on mutta eipä tuo ole pahemmaksikaan mennyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat