Onko liian "arkinen" jos ekaluokkalainen laittaa joulujuhlaan

Vierailija

farkut, tumman sinisen lyhythihaisen kauluspaidan, jonka alle pitkähihainen t-paita jossa hihat valkoiset ja paidan kauluksesta näkyy harmaata (paidan hihat siis valkoiset ja muu paita harmaa, ihan tavispaita)vai pitäisikö olla ihan pitkähihainen kauluspaita?laitetaanko lyhythihaisen kauluspaidan alle edes pitkähihaista paitaa, vai onko ihan kesäjuttu tuo lyhythihainen?

Kommentit (6)

Vierailija

Minusta tuo olisi ihan ok. Ehkä se pitkähihainen kauluspaidan alla tekee hieman ... Mutta kyllä tuossakin asussa voi mennä! Varmasti jotkut pukeutuvat hienommin ja taas "huonommin", mutta tuskin kukaan kiinnittää hirveästi huomiota yksitäiseen lapseen.

Vierailija

ohuissa ulkoiluhousuissa, ja yleensä päällä pelkkä t-paita ja tavallinen gollege, eli ihan erilaiset ovat kyllä mitä normaalisti pitääsaa nähdä miten saan suostumaan pukemaan ne päällensä

Vierailija

ei tuo asu muutenkaan kuulosta kauhean juhlalliselta. Mielestäni lapsillekin tulisi jo "opettaa" pukeutumiskoodia ja sitä, että pukeudutaan tilanteen mukaan. Ja kummast tulee "juhlava" olo kun on juhlavaatteet päällä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat