Vierailija

farkut, tumman sinisen lyhythihaisen kauluspaidan, jonka alle pitkähihainen t-paita jossa hihat valkoiset ja paidan kauluksesta näkyy harmaata (paidan hihat siis valkoiset ja muu paita harmaa, ihan tavispaita)vai pitäisikö olla ihan pitkähihainen kauluspaita?laitetaanko lyhythihaisen kauluspaidan alle edes pitkähihaista paitaa, vai onko ihan kesäjuttu tuo lyhythihainen?

Kommentit (6)

Minusta tuo olisi ihan ok. Ehkä se pitkähihainen kauluspaidan alla tekee hieman ... Mutta kyllä tuossakin asussa voi mennä! Varmasti jotkut pukeutuvat hienommin ja taas "huonommin", mutta tuskin kukaan kiinnittää hirveästi huomiota yksitäiseen lapseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ohuissa ulkoiluhousuissa, ja yleensä päällä pelkkä t-paita ja tavallinen gollege, eli ihan erilaiset ovat kyllä mitä normaalisti pitääsaa nähdä miten saan suostumaan pukemaan ne päällensä

ei tuo asu muutenkaan kuulosta kauhean juhlalliselta. Mielestäni lapsillekin tulisi jo "opettaa" pukeutumiskoodia ja sitä, että pukeudutaan tilanteen mukaan. Ja kummast tulee "juhlava" olo kun on juhlavaatteet päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat