Vierailija

jotka myivät asuntonsa viime vuosina ja menivät vuokralle odottelemaan.

Asuntojen hinnat laskevat AINAKIN -50 % seuraavien lamavuosien aikana.Edes VM ei halua veikata laman syvyyttä... eli tosi pahalta näyttää.PS: Älkää syyttäkö sitten pankkitätejä ne tekivät vaan mitä käskettiin..

Kommentit (3)

No harva yksityinen henkilö kuitenkaan sitä varmaan teki, sillä sen kyllä ymmärrän, jos on sijoitusasuntoja, mut en sitä että oman kodin kanssa koitetaan tehdä tiliä :)Yleensän kuitenkin ihmiset ostaa asuntonsa jopa lamasta huolimatta, kun se ajankohta vaan on elämässä. Suuri osa kuitenkin siirtää asunnon ostoa, kun on huonot ajat.Lama, jos halutaan siitä sillä nimellä puhua, niin sen täytyisi koskettaa sitten koko eurooppaa vaikuttaakseen Suomen talouteen vastaavalla tasolla, kuin 90 luvulla.Viisautta on nyt kuitenkin hieman pysähtyä itse kunkin ja tutkailla tilannetta ja omaa kulutustaan.Luojankiitos olen katsellut tätä jo pidemmän aikaa ja maksanut asuntolainaa vauhdilla lisäksi sellaisella sopimuksella, josta on varaa löysätä. Ja vaikka kuinka pännii ajaa vanhalla autolla, niin onneksi on jäänyt rahoitusauton hankkiminen vain haaveisiin.Toivon kuitenkin suuren osan suomalaisista vuoksi jo sitä, ettei niin pahaa taantumaa tulisi, etteivät he selviäisi ottamistaan veloista ja elämiskustannuksistaan jatkossa.Mikäli kuitenkin lama tulee, niin ne ketkä on myyneet asuntonsa ja jääneet odottelemaan, on tehneet fiksun päätöksen. Tiedän ihan muutaman sellaisen henkilön itsekin.

Ikinä ennen ei ole semmoista titeliä jaettu. katainen yritti Eussa jaella neuvoja Suomen lama-aikaisista tekemisistä. nauroivathan nuo jo partaansa!Täällä mennään ensimmäisenä nurin ja isot maat porskuttaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat