Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaipailen kokemuksia Lystimäestä lapsiperheen asuinalueena. Millainen on Päivänkehrän lähikoulu ja miten Lystimäki eroaa esimerkiksi Tontunmäestä tai Mankkaasta?

Kommentit (5)

Onnellinen

Lystimäessä on rauhallista ja vain omistusasuntoja. Suurpelto,
Tuleva metro, Matinkylä, Niittykumpu tarpeeksi lähellä vaikka kävellen, mutta kuitenkin oma rauha. Vielä löytämätön helmi.

Vierailija

Juuri näin. Loistava sijainti ja hyvät yhteydet kaikkialle. Rauhallinen asuinalue sopii erinomaisesti lapsi- ja koiraperheille. Pieni lähimetsä kallioineen tarjoaa kivat ulkoilumaastot. Lystimäessä paremmat julkiset liikenneyhteydet kuin Mankkaalla (metrolle kävelymatka).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Todellakin löytämätön helmi: ihana ja rauhallinen asuinalue, omakotitaloja, paritaloja ja rivitaloja. Todella hyvät ulkoilureitit oman pikkumetsän, Lystimäen keskeltä menevän vehreän pikkupolun kautta sekä ympäri Lystimäkeä. Olarin Prisman ja Iso Omenan palvelut lähellä. Niittykummun metrolle kävelee 10-15min.

Vierailija

Lystimäki on todellinen lintukoto. Koulut, päiväkodit ja harrastusmahdollisuudet lähellä. Metrolle lyhyt matka kevyenliikenteenväylää pitkin. Hyvät ulkoilureitit luonnon keskellä. Erittäin turvallinen ja rauhallinen alue. Ei vuokra-asuntoja. Suurpellon, Niittykummun ja Olarin palvelut lähellä. Kerroksellinen asuinalue. Löytyy uutta ja vanhaa. Pitkäaikaisia asukkaita useammassa sukupolvessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat