Vierailija

jos tykkää homostelusta...

Sivut

Kommentit (45)

Tuskin kukaan viitsisi hehkuttaa, jos elokuva kertoisi jostakin tavisheterorakkaudesta. Itse en pitänyt leffasta, oli tehty niin stereotyyppiset hahmot ja rakastelu- ja kähmintäkohtaukset oli aika eläimellisiä, uh!Mutta jos joku tykkäsi, niin siitä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Internet Movie Data Basen mukaan naiset ovat antaneet Brokeback Mountainille arvosanaksi keskimäärin 8,4 (korkein on 10) ja miehet ovat antaneet keskimäärin 7,6. Siitä ovat siis tykänneet sekä miehet että naiset (yleisin annettu arvosana on 9), hieman enemmän naiset. Seksuaalisen suuntautumisen perusteella pisteitä ei ole jaoteltu...

... kaunis mutta repivä rakkaustarina. Minunkaan mielestäni ei ollut merkitystä sukupuolella, elokuva kertoi ennenkaikkea rakkaudesta. Ja juuri siitä valheessa elämisestä joissa meistä moni valitettavasti elämänsä viettää.Todella hyvät näyttelijät, ja eihän niissä seksikohtauksissa oikeasti mitään näytetty. Himo kävi selväksi, kuten myös välittäminen ja rakkaus. Ohjaus oli kauniin viipyilevää, eikä elokuvassa sorruttu siihenkään että olisi vain haettu otoksia kauniista pariskunnasta kauniissa maisemissa. Päänäyttelijöillä oli välillä paskaiset vaatteet päällä ja tukka sekaisin, ei liian pliisattua.Kaunis ja herättävä elokuva. Suosittelen.

Lainaus:

Mutta ärsyttikö ketään muuta se Heath Ledgerin näyttelemä hahmo? Se oli jotenkin niin teennäisesti ja liioitellusti näytelty.
t.29

Sinun miehesi on avarakatseinen ja sielultaan sivistynyt.Lainaus:

Lainaus:

.Tämä on niitä elokuvia, josta naiset ja homppelit tykkäävät. Miehet eivät tykkää.
Oma ukkoni oksentaa aina kun kuulee sanan homo.

kun osa teistä on todellakin konservatiivista ja kapeakatseista porukkaa:"Jos homostelusta tykkää..."Hohhoijaa. Jos osaa katsoa elokuvaa pintaa syvemmältä, voi huomata, ettei elokuvan teema todellakaan ole mikään homostelu, vaan jokin paljon syvällisempi.Hei me eletään 2000-lukua ja totuus on, että homoja ja lesboja on olemassa. Entä sitten? Yhtälailla hekin ovat ansainneet onnen ja rakkauden.Terveisin suvaitsevainen hetero.

Lainaus:

jos näkee syvemmälle... rakkaus ei tuomitse! Rakkaus on kaunista ja rakkaan menetys todella surullista oli se rakas sitten samaa tai vastakkaista sukupuolta!
Ihanin filmi jonka tiedän.En jaksanut katsella eilen, kun olen flunssassa ja se raastaa niin, tulee itkettyä aivan kamalasti..

Näin sen syksyllä aiemminkin, kun tyttöni lainasi DVD:n kaveriltaan. Ja eilen sitten katsoin vielä uudestaan, vaikka olin mahataudin kourissa. Yksi parhaita elokuvia, joita olen nähnyt.

Musta se leffa oli ihan syvältä. En ymmärrä miksi se on saanu oscareita. Oon yleensä herkkä ja itken helposti elokuvia katsoessa, mutta tää jätti kyllä kylmäksi. Eikä kyse oo mistään homofobiasta, ihan sama vaikka tarina oiis ollu heterorakkaudesta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat