Vierailija

Katkera ja lapsellinen ex-poikaystäväni on alkanut soittelemaan häiriköinti soittoja öisin (tunnistan äänen ja hän vahingossa paljasti jutuissaan olevan hän kun kerran vastasin puheluun) tuntemattomasta ja prepaid liittymistä. Väittää aina olevansa joku toinen (aina eri "hahmo") jonka olisin tavannut baarissa ja harrastannut seksiä hänen kanssaan. Ne jopa soittivat avomieheni numeroon 2 vkoa sitten. En ole reagoinut asiaan mutta ne silti jaksavat tehdä kiusaa. Mitä voin tehdä? Voinko poliisiin vai johonkin ottaa yhteyttä vaikka en pysty todistamaan 100% että se on ex-poikaystäväni koska hän soittaa numerottomasta ja prepaid liittymistä?

Kiva häiriköidä raskaana olevaa joka ei muutenkaan saa tarpeeksi unta :S

Kommentit (14)

Noilla keinoin saat lähestymiskiellon, jolla hän päätyy poliisin lähestymiskieltorekisteriin. Poliisi tulee heti paikalle, jos hän rikkoo kieltoa.t. hullulle sukulaiselle lähestymiskiellon hankkinut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

no ei pointti ole se että laittaisin äänettömälle. tottakai laitankin mutta häiritsee silti kun soittavat. kun joskus soittavat jo yhdeksän aikaa ja enhän mä voi olla vastaamatta joka puheluun jos kuitenkin näkyy numero (siis sillon kun soittavat prepaid liittymästä) ja "ne" ovat pari hänen kaveriaan. nekin tunnistan äänestä.

Pitää kai siis vaihtaa numero mutta se on aika harmi koska sama numero on ollut minulla jo 7vuotta.-ap

Exäsi ja joku sen kaveri?Vaihda puheinnumerosi ja/tai pidä yöllä äänettömällä. Miehesi ilmeisesti tietää tästä sekopäästä ettei tarvi pelätä että hän ottaisi juttuja tosissaan. Soita poliisille ja kysy että millaisia määriä puheluja täytyy olla että voit tehdä asiasta jutun, saat sieltä neuvoja.t. Exän ex-terrorisoima

niin ja pientä taustatietoa tyypistä.

kun seurusteltiin hän sai raivokohtauksia ja heitteli tavaroita seinille. Hänellä on pakko-oireita autonsa suhteen. Neuroottisesti hän tarkastaa öljyt, lukot, renkaat ja muut 4-6 kertaa päivässä. hän asuu äitinsä luona :O

Sillon kun jätin hänet hän ajoi 40km vain siksi että pääsisi ajamaan taloni ohi (näin hänen auton kerran ja hän laittoikin viestiä "sulla on näköjään seuraa. kuka siellä on???" kun nykyisen avomieheni auto oli pihassa. vaikka olimme eroneet jo monta kk sitten)

Minulla ulkomainen exä häiriköi todella pitkään ja hartaasti. Haettiin muutamaan otteeseen lähestymiskieltoa, sain sen laajennetuna. Hän ei siis saanut ottaa minuun yhteyttä puhelimitse, ei lähestyä, ei tulla kotiin ja laajennetussa kiellossa tuo koski myöskin silloista työpaikkaa. Pari kertaa soitin poliisit kun tuli lähestymiskiellosta huolimatta työpaikalla ja kotipihalle, nopsaan hakivat hänet pois. Kerran pidättivät lentokentältä jo kun oli uhkaillut tulevansa ja oli lähestymiskielto-päätöstä pakoillut kotimaassaan. Pidättivät hänet ja antoivat samalla lähestymiskiellon.Kyllä poliisit ottavat vakavasti tuollaiset häiriköt. Minulta ja ystäviltäni otettiin tekstiviestejä ylös missä hän oli uhkaillut, puhelinnumorot otettiin mistä oli tullut soittoja jne.Nyt vaan rohkeasti poliisiin yhteyttä. Vauvakin kun on tulossa, niin kannattaa toimia. Ja se puhelinnumeron vaihto kannattaa. Itsellä on salaiset osoitetiedotkin ja koko perheellä salaiset numerot.Jaksamista.

sillä osassa prepaid-liittymiäkin on tehty liittymäsopimus, josta omistajuus poliisin selvitettävissä. Tuo on kotirauhan häirintää. Itselläni ex-mieheni terrorisoi jonkin aikaa elämääni ja asia korjaantui vasta, kun hain lähestymiskiellon. Siinä asia tietty eri, kun tekijä 100% varmuudella tiedossa.

pelkäätkö oikeasti että voisi olla väkivaltainen? Sinuna laittaisin prepaid-liittymien numerot mitä käyttävät puhelimen muistiin, ja jättäisin vastaamatta. Yhden kerran antaisin miehen vastata puheluun ja ilmoittaa että jos häirintä jatkuu, tulette ottamaan yhteyttä poliisiin.

ja puhua normaalisti sen tyypin kanssa, laittaen puhelimen kaiuttimelle ja samalla nauhoittaen puhelua toisen kännyn äänitystoiminnolla :) Sen nauhan kun soittaa poliisille (tai usemman nauhan) niin on mustaa valkoisella. Äänestä on tunnistettavissa tietyt nyanssit, vaikka kuinka tekeytyisi olemaan joku muu "hahmo".

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat