Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1627498Ymmärrän kyllä omistajan perustelut, mutta ainakin ennen vanhaan tällainen kielto oli laiton eikä velvoittanut vuokralaista, vaikka allekirjoittikin sopimuksen. Siis allekirjoitus ei tehnyt laittomasta kiellosta laillista.Onko laki tältä osin jotenkin muuttunut!?

Kommentit (3)

Järkihän sen sanoo, että tietenkin saa rajoittaa tällaista asiaa. Vanhemmillani on muutamia vuokralaisia, ja aika karseita jälkiä on joskus käyty porukalla siivoamassa...80-luvulla lukio-opetusta saaneena vain muistan, että ainakin ennen vanhaan oli laitonta kieltää tupakointi, lemmikit ja taulujen kiinnittäminen. Kuuluvat ns. normaaliin elämään.

Elikkä ei velvoittanut vuokralaista, vaikka allekirjoittikin laittoman kiellon sisältävän sopimuksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se perustuu yhteiseen sopimukseen, jonka vuokralainen hyväksyy kun tekee vuokrasopimuksen. Kenenkäänhän ei ole pakko tuollaiseen taloon muuttaa.Erittäin positiivinen asia. Itsekin asuisin mielelläni tuollaisessa talossa. Eräs sukulaiseni on asunut allergiatalossa, jossa mm. eläinten pito ja tupakointi oli kielletty. Kyllä vuokraaja voi tällaisia ehtoja asettaa. On eri asia jos ehtoja muutetaan kun ihmiset jo asuvat talossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat