Vierailija

sitten heitetään puolet menemään.

Me ei ainakaan jouluna syödä lihaa yhtään sen enempää kuin muinakaan päivinä.

Pöydässä on kuitenkin muutakin syötävää. Vaikka syödäänkin muinakin joulunpäivinä niin siltikään meillä ei paljon mene. Ostettiin 4,8kg kinkku ja siitäkin varmaan vähän jää yli.

Meillä 2 aikuista ja 5 alle 9v lasta.

Kommentit (8)

Ostetaan iso kinkku (12 kg) ja syödään siitä 3-4 päivää muun jouluruuan ohessa. Sen jälkeen pakastetaan kahteen kastikkeeseen lihat, ne syödään talven aikana arkiruokana. Lopusta lihasta teen tosi ison hernekeiton, josta osa myös pakkaseen. Pois ei ole tarvinnut heittää, kun osaa hieman käyttää maalaisjärkeä jatkojalostuksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toisten ihmisten tekemisiä.Osta kuule ihan niin pieni kinkku kuin haluat tai ei kinkkua ollenkaan ja anna muiden toimia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Meidän jouluvieraat on niin pässejä etteivät osaa sanoa tulevatko käymään vai ei, ja jos tulevat niin ovatko päiväreissulla vai pari päivää..

Ärsyttää kun pitää varuilta varata ruokaa niillekin jos ne ei sitten tulekaan.Mutta roskiin ei ylimääräisiä meillä heitetä. Ne pakastetaan ja hyödynnetään myöhemmin.

Moni ostaa ison kinkun ja jo uutena vuotena se on syöty, toiset taas kyllästyvät mutta laittavat sitä sitten pakkaseen. Meillä oli viimeksi kuuden kilon kinkku ja kyllä se syötyä tuli, loppu oikeastaan kesken. Meitä on neljä sitä syömässä. Tänä vuonna ostetaan isompi ja jos ei mene kaupaksi kotona, niin sitten pakastetaan, ei sitä pois heitetä.

2 aikuista ja 3 pienenpientä lasta.Kinkkua syödään sen verran kuin syödään, loput pakastetaan annospaloina ja syödään hernesopassa tai pizzassa talven aikana. Me molemmat tykätään kinkun mausta, ja on taloudellisempaa paistaa iso kinkku kerralla kuin esim kaksi pienempää eri aikoina..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat